konstansa Публикувано Декември 28, 2006 Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Привет, имам нужда от помощ и се надявам да ми я получа тук.Искам да кача картинка или анимация в мнение в друг форум- възможно ли е това?Направила съм я на powerpoint-a. Не мога да я кача като снимка в никоя страница, защото не позволявал формата.А мога ли да излъжа филтъра на снимка.бг примерно и да я кача там? Предварително мерси п.п. не съм сигурна, че темата е за тук, за което моля да ме извините Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Декември 28, 2006 Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Привет konstans!Да, ако съхраниш проекта си в powerpoint- presentation няма как да качиш картинката или анимацията. Дори да я качиш някъде в нета, няма да може да се използва без сваляне, а мисля, че ти не искаш това.Според мен, директно като картинка във форум не можеш да качиш нещо, правено с powerpoint, защото тази програма не дава възможност за съхранение в jpg,png, bmp и т.н картинни формати.Ако това, което искаш да качиш не може да бъде направено с друга програма и запазено в изброените формати, тогава го съхрани, само че не в presentation, а в File>sаve as web page. Тогава ще получиш снимката в HTML. Този HTML файл качи някъде- например в датата и дай линк към HTML-а.Това ми идва наум засега. Ако искаш пробвай!И дай повече инфо- какво точно си правила , формат и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
konstansa Публикувано Декември 28, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Благодаря ти, сега ще пробвам, имам го направено във формат HTML.А има ли програма с която мога да ги правя в тези формати?Иначе картинката е просто надпис, но ми трябват няколко и за това ще ми е полезно да се науча, а и всяко нещо рано или късно ти влиза в работа.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Декември 28, 2006 Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Има много програми, които могат да ти съхранят текста в тези формати. Да направим обаче едно уточнение- текста движещ се ли е? Защото ако е такъв и го запазиш в jpg например, няма да е подвижен. Значи, кажи точно за какъв текст ти трябва- подвижен, неподвижен , за да препоръчаме програми. Има и за двата варианта.За най обикновен текст, можеш да използваш дори и уйндоуския paint. За подвижен текст, аз предпочитам 2D & 3D Animator или Xara3D6. С тях можеш да запазиш направеното в gif и тогава можеш да качиш навсякъде картинката и да я сложеш в който искаш форум. И буквите ти спокойно ще се движат.Успех ти желая и пиши! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
konstansa Публикувано Декември 28, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Адски много ти благодаря, залавям се за работа със сваляне и разучаване.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 28, 2006 Report Share Публикувано Декември 28, 2006 С желанието си да бъда полезен ще се намеся с един въпрос: konstans , не те ли устройва да качиш твоята презентация някъде и да дадеш линк към нея в избрания от теб форум ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 30, 2006 Report Share Публикувано Декември 30, 2006 И даже ние можем да помогнем още като качим твоята презентация на нашия сървър. Все пак целта е да си помагаме Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост