Jump to content

Странен проблем с Mozilla Firefox

Препоръчан пост

Здравейте! Наскоро стана нещо странно с FireFox-a ми :'( Странна работа Ви казвам! Не знам на някойс случвало ли му се е но... Проблема е такъв. Когато влезна в някой сайт след секунди полето започва да трепти... Как стана така :blush: Нямам идея :bored: Няма значение... Махнах мозила... Само как го махнах. Не искаше да изчезне от контрол панел и трябваше цялата папка... :blush: Нали знаете... Инсталирах нов ама пак същата работа :no: Нищо не се получи!!! И сега какво да правя... Някакви идеи?Някой? :'( :'( :help:
Сподели другаде

Ако може, малко повече съществена информация. :)

Ами малко ми е трудно.. Проблемът е такъв, че когато отворя който и да е сайт полето където се отваря започва да трепти или нещо подобно.. Не мога да го опиша... Просто си трепти. Много е кофти. Все едно монитора ми се е прецакал... Нали знаете старите монитори като се разкалтят как картината започва да трепти? Същото е. Но само полето, в което е сайта трепти. Горе линията и бутоните не помръдват

Сподели другаде

Пробвай с последната версия на Firexox 2.0.0.1.

Инфо: Firefox 2.0.0.1

Изпробвай темата за подразбиране (default) за Firefox.

Снимка:

http://www.picvalley.net/u/68/67257_519.PNG

Виж какви добавки (plug-ins) имаш инсталирани.

А курсорът на мишката трепти ли?

Наистина е нужна повече информация.

Примерно:

*Ползваш ли "украса" за Windows от сорта на WindowBlinds?

*Ако имаш оптична мишка, виж каква подложка ползваш. Понякога проблемите с трепкане са от мишката.

Сподели другаде

Дано сега коментарът ми да се вижда. Съжалявам пак за странните символи, които се показаха в коментара ми, но те се появиха след като го редактирах.... Ползвам само Tune-Up Utilities 2006 за Windows. Всички останали браузъри си работят както трябва. Странното е, че и Firebird, който е на мозила си работи. Интернет Експлорър също. Как да обясня проблема по-точно.... Когато отворя някоя страница полето в което се отваря (без линията на бутоните или адресната линия) започва да трепти като стар кинескоп. Инсталирах най-новата версия на Firefox - не се получи нищо...
Сподели другаде

Аз предлагам да:

1. деинсталираш Firefox-а

2. изгасиш компютъра / не рестартираш /

3. включиш компютъра

4. почистиш регистрите от остатъците от Firefox

5. изгасиш компютъра / не рестартираш /

6. включиш компютъра

7. инсталираш Firefox / доколкото знам всичките версии са читави, но гледай да е от последните /

... и пасле да кажеш резултатите. Успех !

Сподели другаде