devil_may_cry Публикувано Декември 28, 2006 Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Здравейте! Наскоро стана нещо странно с FireFox-a ми :'( Странна работа Ви казвам! Не знам на някойс случвало ли му се е но... Проблема е такъв. Когато влезна в някой сайт след секунди полето започва да трепти... Как стана така Нямам идея Няма значение... Махнах мозила... Само как го махнах. Не искаше да изчезне от контрол панел и трябваше цялата папка... Нали знаете... Инсталирах нов ама пак същата работа Нищо не се получи!!! И сега какво да правя... Някакви идеи?Някой? :'( :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 28, 2006 Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Ако може, малко повече съществена информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Декември 28, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Ако може, малко повече съществена информация. Ами малко ми е трудно.. Проблемът е такъв, че когато отворя който и да е сайт полето където се отваря започва да трепти или нещо подобно.. Не мога да го опиша... Просто си трепти. Много е кофти. Все едно монитора ми се е прецакал... Нали знаете старите монитори като се разкалтят как картината започва да трепти? Същото е. Но само полето, в което е сайта трепти. Горе линията и бутоните не помръдват Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Декември 28, 2006 Report Share Публикувано Декември 28, 2006 Пробвай с последната версия на Firexox 2.0.0.1.Инфо: Firefox 2.0.0.1Изпробвай темата за подразбиране (default) за Firefox. Снимка:http://www.picvalley.net/u/68/67257_519.PNGВиж какви добавки (plug-ins) имаш инсталирани. А курсорът на мишката трепти ли?Наистина е нужна повече информация. Примерно: *Ползваш ли "украса" за Windows от сорта на WindowBlinds?*Ако имаш оптична мишка, виж каква подложка ползваш. Понякога проблемите с трепкане са от мишката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Декември 31, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 31, 2006 Дано сега коментарът ми да се вижда. Съжалявам пак за странните символи, които се показаха в коментара ми, но те се появиха след като го редактирах.... Ползвам само Tune-Up Utilities 2006 за Windows. Всички останали браузъри си работят както трябва. Странното е, че и Firebird, който е на мозила си работи. Интернет Експлорър също. Как да обясня проблема по-точно.... Когато отворя някоя страница полето в което се отваря (без линията на бутоните или адресната линия) започва да трепти като стар кинескоп. Инсталирах най-новата версия на Firefox - не се получи нищо... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Януари 2, 2007 Report Share Публикувано Януари 2, 2007 Аз предлагам да: 1. деинсталираш Firefox-а2. изгасиш компютъра / не рестартираш /3. включиш компютъра4. почистиш регистрите от остатъците от Firefox5. изгасиш компютъра / не рестартираш /6. включиш компютъра7. инсталираш Firefox / доколкото знам всичките версии са читави, но гледай да е от последните / ... и пасле да кажеш резултатите. Успех ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 3, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2007 Само да попитам регистрите "на ръка" или с програма да ги почистя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Януари 3, 2007 Report Share Публикувано Януари 3, 2007 Само да попитам регистрите "на ръка" или с програма да ги почистя?Ако имаш познания / не се обиждай / - най-добре е на ръка. Чиста работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 3, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 3, 2007 Ами предпочитам да ги почистя първо с програма, защото малко ме е страх да пипам в регистрите... Ако не се получи тогава на ръка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост