IVAN Публикувано Декември 24, 2006 Report Share Публикувано Декември 24, 2006 Като се събрахме целата къща, се падна на баща ми.А като чупихме питата при нас си ( семейството ), се виде къде е стотинката = падна се на всички.Я се похвалете и вие . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 24, 2006 Report Share Публикувано Декември 24, 2006 В нашата пита имаше левче и евро. Левчето се падна на мен, а еврото остана в питката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 24, 2006 Report Share Публикувано Декември 24, 2006 При сестрата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Декември 24, 2006 Report Share Публикувано Декември 24, 2006 От пръв поглед я видях, като детектор за метал съм, но не беше при мен, а при баща ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Декември 25, 2006 Report Share Публикувано Декември 25, 2006 Кучето беше късметлията тази година ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Декември 25, 2006 Report Share Публикувано Декември 25, 2006 При нас се падна на къщата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Декември 25, 2006 Report Share Публикувано Декември 25, 2006 Падна се на братовчедка ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Декември 25, 2006 Report Share Публикувано Декември 25, 2006 При нас парите са у баба. Надявам се и аз да намажа малко покрай нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Декември 26, 2006 Report Share Публикувано Декември 26, 2006 На баба ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Декември 26, 2006 Report Share Публикувано Декември 26, 2006 Боже, куриоз! Дядото набута една пара на детето у парчето, а то за късмет истинската паричка пак в него беше! Късметлийче завалията! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Декември 26, 2006 Report Share Публикувано Декември 26, 2006 При нас се падна на къщата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gors Публикувано Декември 26, 2006 Report Share Публикувано Декември 26, 2006 За поредна година паричката от баницата е пак в мен , но като гледах малкия ми син с какъв хъс и трепет очакваше да е в неговото парче чак ми стана гадно ,че е у мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Декември 26, 2006 Report Share Публикувано Декември 26, 2006 При нас се падна на свекърва ми, която ни гостува. Тя сподели, че и се пада за пръв път в живота.Е, да е жива и здрава да се наслади на късмета си! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
trapped Публикувано Декември 27, 2006 Report Share Публикувано Декември 27, 2006 На дядо ми. А на мене ми трябват пари най-много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 24, 2009 Author Report Share Публикувано Декември 24, 2009 Аз да побарам поредната стара тема Като се събрахме цялата къща, всичките семейства се падна на братовчедка ми.А като бяхме само семейството си, се падна на Богородица. При вас :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост