lpa Публикувано Декември 19, 2006 Report Share Публикувано Декември 19, 2006 (Редактиран) Проблемът всъщност не е толкова в самият рутър. Ще се опитам да разясна накратко. Имам инсталирам сървър на машината, но тъй като исках да пусна нет и на друго пс, си взех един рутър и така пуснах нет и на двете машини. Да но сега при въвеждане на IP-то, се зарежда уеба на рутъра (тъй като се управлява през уеб), а аз си нямам никаква представа как да го настроя така, че отново да ми зарежда сървъра.Идеи? Редактиран Декември 19, 2006 от lpa Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yasya2 Публикувано Декември 19, 2006 Report Share Публикувано Декември 19, 2006 (Редактиран) не можиш ли да смениш порта чрез който стигаш до уеб интерфейса на рутера ? ... имаш пуснат http server i рутера се появява на 127.0.0.1 така ли ? Редактиран Декември 19, 2006 от kay Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lpa Публикувано Декември 19, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 19, 2006 Да точно така появява се на 127.0.0.1, както и на Ip-то на псто.Това за порта е идея, но може ли малко повече инфо за това как точно да го направя. Предполагам ще стане чрез настройките на рутъра, но не успях да се справя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yasya2 Публикувано Декември 20, 2006 Report Share Публикувано Декември 20, 2006 (Редактиран) с какъв http server си ? апачи ? xampp ? /в него има и апачи/ не можеш ли да стартираш уеб интерфейса на рутера от c:/program files/ruter/setings/index.php или нещо подонно Рутера сам си е инсталирал http server , той не може да разчита че всеки ще си иам инсталиран. Ако приместиш файловете в под папка на твоя сержер не би трябвало да има проблеми . Само трябва да разбереш кой от двата сървара работи . Направи си архив за всеки случай . успех Редактиран Декември 20, 2006 от kay Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lpa Публикувано Януари 5, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 5, 2007 Съжалявам за закъснелия отговор, но нямах възможност да пиша досега.С xampp съм. В папката на xampp -а няма и следа от рутера, както и където и да било. Няма "c:/program files/ruter/setings/index.php или нещо подонно". Изобщо няма и следа от някакви "рутерски" файлове. Честно казано не помня да съм инсталирал нещо.Сега забелязвам нещо, при стартиране на 127.0.0.1 се зарежда сървъра на xampp, а при стартиране на АйПиТо ми, се зарежда уеб интерфейса на рутера. Пълен хаос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lpa Публикувано Февруари 28, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 28, 2007 Пак ще пиша тук, тъй като проблемът е нерешен, а сега рутера ще се мести в търговски обект, където една от машините е сървър и се хоства един сайт. Та искам пак да ви помоля за помощ. Проблемът е все съшият: Имам инсталирам сървър на машината, но тъй като исках да пусна нет и на друго пс, си взех един рутър и така пуснах нет и на двете машини. Да но сега при въвеждане на IP-то, се зарежда уеба на рутъра (тъй като се управлява през уеб), а аз си нямам никаква представа как да го настроя така, че отново да ми зарежда сървъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост