gratizz Публикувано Декември 17, 2006 Report Share Публикувано Декември 17, 2006 Hi-4e Значи проблема е не срещан за мен до сега.. Имам нет щом пиша имам но имам единствено под Limited акаунт когато пиша от ADministrator акаут нямам.. дава си connect но пускам OPera MOzzila IE 7 и няма ? Правя си Limited акаунт и от него всичко е Ок.. правя друг Administrator пак няма ? Ако някой му се е случвало щото секи който питам малчи не ми се вярва и тук да е така П.С. Става на вьпрос за WinXP акааунт за да няма неразбирателства ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 17, 2006 Report Share Публикувано Декември 17, 2006 Първо : добре дошъл във форума. Надявам се тук да намериш това, което търсиш. По темата: дай малко повече инфо - с какъв нет си / по кабел, по въздух ... /, като се регнеш с админски акаунт вижда ли ти се картата за нета, какво точно се вижда, съпостави с това, което се вижда под другия акаунт ... да помислим ... и така ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост