zaio Публикувано Декември 15, 2006 Report Share Публикувано Декември 15, 2006 Понеже Уиндоуса ми е орязан и нямам плейър.Инсталирах Real Player обаче ми дава грешка или нещо подобно като ми изписва text\html, че не се поддържа и няма подобен ъпдейт.Моля дайте някакви предложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Декември 15, 2006 Report Share Публикувано Декември 15, 2006 Moже да пробваш VLC media player. Но след като не е известно какво си рязал от Windows, не мога да гарантирам, че ще проработи. Този проблем с Real Player при теб не ми харесва много...Иначе може да пробваш и QuickTime. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Декември 15, 2006 Report Share Публикувано Декември 15, 2006 Според мен, зависи от къде искаш да гледаш филми он- лайн.Ако искаш да гледаш директно от локала, мисля, че ще ти трябва Windows media player. При мен е така. Как ли не съм пробвала да ги пускам с друг плеар, но не става. Понеже сега ми е бъгнат Windows media player, немога да гледам он- лайн. Ако става дума за друго Sir William вече отговори. Аз лично, много харесвам VLC media player- може доста неща, които другите плеари не могат. Може да гледаш с него дори bin. файлове директно.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zaio Публикувано Декември 16, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2006 Благодаря за предложенията.Ще пробвам и да видим какво ще излезе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
revival Публикувано Ноември 25, 2011 Report Share Публикувано Ноември 25, 2011 Изтегли си този плеър - http://torrentstream.net/download/?product=tsplugin&version=latest След това добавката за Мозилата- http://magicplayer.torrentstream.org/?lang=ru#/install С нея можете да гледате онлайн в оригинално качество от всеки тракер,без да чакате да се свалят файловете.Тази функция е единствена по рода си и няма аналог, което е факт, ( даже и utorrent 3.0 с VLC не може да се сравни с нея )След като инсталирате приставката в зависимост от вашият браузър, цъкнете с десният бутон на мишката върху торент линка и ще се появи контекстно меню с линк към плеъра.Гледате от всеки сайт с торенти , без да сваляте, без никакви проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост