emz Публикувано Януари 19, 2007 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2007 (Редактиран) http://ia.ec.imdb.com/media/imdb/01/I/24/06/68m.jpg Shall We Dance Много критерии... Задължително ли трябва оценката в ИМДБ да е > от 6? А жанровете- и трите ли трябва д обхваща? А относно излизането им на ДВД- къде трябва да са излезли? В България ли? Малко разяснение наистина ще е от полза.Иначе имаш едно голямо БРАВО за пуснатата тема. Оценката е според мен е важен критерий за това има ли смисъл да гледаме даден филм. Не винаги, но... Не е задължително и трите жанра да са преплетени във филмите. Излизането им на ДВД-та означава изобщо да са излезли. Редактиран Януари 19, 2007 от emz Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 19, 2007 Report Share Публикувано Януари 19, 2007 The Butterfly Effect (Ефектът на пеперудата)http://i.imdb.com/Photos/Ss/0289879/the-butterfly-effect.jpg Изключително разтърсващ филм според мен и един от най-любимите ми. Може да попадне в доста категории (най-добър трилър, психо, фантастика и т.н.), но искам да го включа и тук, защото основата на филма за мен е романтиката и любовта на главния герой към момичето, което обича.Самата история е доста необикновена и се свежда до това, че любимата на Ейвън (Аштън Кътчър) умира и той е съкрушен, защото е успял да я обича завинаги, не е успял да й каже много неща. В същото време той има нещо като тъмни петна в паметта си когато е бил малък и открива, че може да се връща назад в миналото в тези петна и да променя нещата около себе си. И всичко това в опит да я спаси, но дали ще успее, дали ще промени нещата така, че всичко да е наред или ще се получи ефекта на пеперудата..... Да видим Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Февруари 6, 2007 Report Share Публикувано Февруари 6, 2007 здравейте аз рядко харесвам филми а още по-рядко пък им помня заглавията но има филми които ми харесват много един от тях е Serendipity (2001) филм за знаците и иронията на съдбата който те кара да се замислиш извинявам се че не мога да го постна както трябва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 6, 2007 Report Share Публикувано Февруари 6, 2007 Това е едно от любимите ми романтични филмчетаhttp://i.imdb.com/Photos/Ss/0240890/forsite_s28_04.jpg На български името му е "Знак на съдбата" и точно около това се върти и сюжета - мъж и жена се запознават случайно в магазин и веднага се влюбват. Проблема обаче е, че и двамата са сгодени и ще се женят. Тогава те решават да тестват съдбата дали ще ги събере и се разделят. Години след това любовта им не е угаснала и те започват да се търсят един друг. А дали ще се открият - зависи дали ще изгледате филма В този филм участват двама мои любимци - Джон Кюсак и Кейт Бекинсейл - двама абсолютни сладури, което прави удоволствието от гледането на филма още по-голямо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Преди време бях гледала "Знак на съдбата" и споделям мнението ви за този филм - много ми хареса. Наскоро гледах Lake House - Къщата на езерото и много ми допадна. Странен е като сюжет - става двама за двама (в ролите Киану Рийвс и Сандра Бълок), които общуват помежду си чрез писма и се влюбват...Но те трябва да продолеят времето, за да бъдат заедно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 12, 2007 Report Share Публикувано Февруари 12, 2007 Споделям мнението на Ива за "Къща край езерото". http://i.imdb.com/Photos/Ss/0410297/1Sht45.jpg Интересното за този филм е, че в него се срещат отново Киану Рийвс и Сандра Бълок след хитовия "Скорост". Филмчето определено е доста романтично, но същевременно не е скучно, защото в него се преплита и леко фантастична нишка. Както каза Ива, Киану и Сандра започват да общуват с писма в една пощенска кутия, но малко по-късно се оказва, че ги делят 2 години разлика във времето. Така се появява и невъзможността да бъдат заедно, защото това, което единия вижда сега, другия е видял преди две години. Но това не пречи на чувствата им, на това да се обикнат един друг и да споделят най-съкровените си емоции. Лошото идва обаче, когато Сандра разбира, че Киану ще умре и тя не може да направи нищо, за да го спаси. Дали... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
selia Публикувано Февруари 12, 2007 Report Share Публикувано Февруари 12, 2007 "Знак на съдбата" - страшно романтичен филм за хората които вярват в съдбата Усещането което ти носи е невероятно силно и въпреки че не съм от хората които вярват в съдбата, този филм ме накара за миг да изневеря на това си мнение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
тандура Публикувано Септември 18, 2010 Report Share Публикувано Септември 18, 2010 A Walk to Remember / Незабравимата (2002) Тя нахлу в живота му.Тя му показа верния път и любовта.Тя промени живота му завинаги!Романтична история за това как любовта е по-силна от смъртта. В малкото пристанищно градче Бюфорт, Северна Каролина, Ландън Картър си спомня последната година в местната гимназия и Джейми Съливан, момичето, което промени живота му.Сериозна и консервативна, Джейми(Мур) е много далеч от разбиранията на околните за готин тийнейджър, но това въобще не я интересува.Ландън(Уест) живее безсмисления си живот на звезда в гимназията, нямайки нито планове за бъдещето, нито вяра в себе си.Когато една на пръв поглед безобидна шега има ужасни последици и едно момче е в болница, Ландън е наказан да преподава на изостанали ученици през уикендите и да участва в театралната постановка в училище.Имайки много ангажименти, с които не може да се справи, той е принуден да потърси помощта на Джейми.Скоро абсолютно против собствените си очаквания и тези на хората, които нарича свои приятели, Ландон ненадейно се влюбва в момичето, което ще му предаде страстта към живота, която никога не си е представял... http://bungjoehanz.files.wordpress.com/2010/03/a-walk-to-remember.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
iskraivanova84 Публикувано Януари 19, 2011 Report Share Публикувано Януари 19, 2011 Последното романтично нещо, което гледах беше "The Notebook".Изобщо не е лош. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост