coojoe_213 Публикувано Декември 11, 2006 Report Share Публикувано Декември 11, 2006 (Редактиран) Здравейте, някой може ли да ми каже каква е разликата между тези три вида монитори, принцип на работа и желателни херци на които трябва да работят? Редактиран Декември 11, 2006 от mireto Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Декември 16, 2006 Report Share Публикувано Декември 16, 2006 Твоя въпрос е доста общ и може да се пише много по него, ако имаш желание да се запознаеш по-общо с принципа на работа на тези видове монитори, прочети тук за LCD, TFT LCD, CRT и разликата между CRT и LCD, на този етап аз съм със CRT Hansol 730 ED - за домашно ползване е перфектен, но когато си купуваш монитор трябва да си наясно за каква цел ще го ползваш: гледане на филми, игри, Ексел, на работа и т.н. Монитора е може би най важния компонент от цялата конфигурация, защото го ползваме по 8-9 часа на ден, за това и качеството му трябва да бъде на ниво. Ако знаеш за какво ще го ползваш, от там можеш и да си наясно с техническите параметри, следователно модел, марка и цена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост