Viki Публикувано Декември 8, 2006 Report Share Публикувано Декември 8, 2006 (Редактиран) На всички настоящи, бъдещи и бивши студенти честит празник!С пожелание за много сполука, лека ръка, лесни въпроси и ... прекрасни мигове!Весел купон и наздраве! Я сега да ви чуеме ...Какво си пожелахте вие за празника?С какво си спомняте тези дни? Редактиран Декември 8, 2006 от vikinik Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Декември 8, 2006 Report Share Публикувано Декември 8, 2006 (Редактиран) Честит празник и от мен на колегите Много наздравици и луд купон им пожелавам! Аз лично имам много приятни спомени от този празник едни луди купони по общежитията, сещам се за едно незабравимо изкарване на вилата на един приятел с танци и хора не снега и пийване на вече заскрежило се вино Друго ... последния си 8 декември с курса си няма да забравя бяхме в Чепеларе, бяха едни невероятни 4 дни! Общо взето луда работа около мен Редактиран Декември 8, 2006 от Vanina Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Декември 8, 2006 Report Share Публикувано Декември 8, 2006 Честит празник и от мен на всички колеги и колежки! Много здраве, щастие и успешна сесия най-вече!!!Весело изкарване на днескашния празник. Където и да сте, важното е да сте с весела компания. Аз лично понеже съм 2-ри курс и миналия 8-ми Декември не бях тук в града и не бях с колегите си за което в момента съжалявам супер ацки много. Но... не ми се говори за тогава, тъй като предния празник е вече минало а и го свързвам с нещо което в последствие ми причини доста тъга. Надявам се за в бъдеще имам повече и по-хубави празници с големи и забавни компании Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Декември 8, 2006 Report Share Публикувано Декември 8, 2006 Честит празник и от мен и много късмет и успехиhttp://img92.imageshack.us/img92/849/imgphtmlqc4.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Декември 8, 2006 Report Share Публикувано Декември 8, 2006 Честит празник и от мен!Желая много здраве, любов, щастие и успехи!Хубаво е човек да се учи, да се усъвършенства. Лошото е, че колкото повече знае, толкова повече вижда, че нищо не знае. Както и да е. По- добре да виждаме, че нищо не знаем, отколкото дори да не предполагаме, че има неща, за които е хубаво да се знае. Лелеееее. Простете. Отплеснап се.Всичко най- най! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Декември 8, 2006 Report Share Публикувано Декември 8, 2006 Е то са това бивши, настоящи и бъдещи се обхваща доста голяма част. На тези които празнуват днес им пожелавам много успехи в сферата, в която са се захванали. И изкарване по студентски! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
selia Публикувано Декември 8, 2006 Report Share Публикувано Декември 8, 2006 Честит празник на всички бивши, сегашни и бъдещи студенти!!!Много смях и емоции на празника. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 8, 2006 Report Share Публикувано Декември 8, 2006 Честит да им е празника на студентите!Сигурно добре са си прекарали и още празнуват! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 12, 2006 Report Share Публикувано Декември 12, 2006 Интересен празник се получи при мен. Наложи ми се да пътувам до София и на връщане имаше ужасна мъгла, като едвам се движихме. Беше си цяло приключение да се прибера в Севлиево, а и после трябваше да ходим до Търново, за да празнуваме с колеги, но не съжалявам за нищо, защото си изкарахме чудесно. Но това определено е един 8-ми Декември, който ще запомня. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост