mireto Публикувано Декември 6, 2006 Report Share Публикувано Декември 6, 2006 Споделете: Какъв подарък искате да получите за награда за това, че сте слушкали през годината? Какво се надявате да стане през 2007, за какво си мечтаете, какво икате да ви се случи и какво да си направите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Декември 6, 2006 Report Share Публикувано Декември 6, 2006 Надявам се да си намеря хубава рокля за бала и, естествено, да се представя добре на кандидат-студентските. Колкото до подарък за Коледа - все ми е едно. Нещо малко, сладко и от сърце. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 6, 2006 Report Share Публикувано Декември 6, 2006 Какво ми донесе .. това .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Декември 6, 2006 Report Share Публикувано Декември 6, 2006 Малко RAM-ец, че Линукса е лакомник, DVD записвачка, че си нямам...зимни гуми, 14 цолови...все такива глупости! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
selia Публикувано Декември 6, 2006 Report Share Публикувано Декември 6, 2006 Първо сняг, искам да видя отново снежна Коледа.За себе си лично да бъда при семейството си и приятелите си точно на Коледа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Декември 6, 2006 Report Share Публикувано Декември 6, 2006 Бих си пожелала да се излекувам. Затова искам само здраве,много здраве.Всичко останало мога да си го постигна и аз с малко воля, с малко инат, с голямо желание и труд. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Декември 6, 2006 Report Share Публикувано Декември 6, 2006 Аз искам за коледа здраве и приятна вечеря със семейството ми както всяка коледа това е желанието ми. А за новата 2007 година искам да си пожелая почивка с моят любим човек някъде на далеч. Ама така една седмица минимум било то на планина, море със всички екстри без компютри и телефони! Би било направо пИрфектнУ Друго какво може една кола така да се озове пред входа ми подарък от Дядо Мраз - едно фолцвагенче поло ммм колко му е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Декември 6, 2006 Report Share Публикувано Декември 6, 2006 .......Друго какво може една кола така да се озове пред входа ми подарък от Дядо Мраз - едно фолцвагенче поло ммм колко му е А ТОТО пусна ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 7, 2006 Report Share Публикувано Декември 7, 2006 Аз ще си пожелая най-тривиалното - здраве за мен и за хората, които са ми близки. Останалото знам, че ще успея да постигна сам, защото имам силите да го направя. Иначе също така си пожелавам този сайт и форум да продължават да се развиват така добре и да продължавам да работя с такива прекрасни хора тук.В професионален план си пожелавам да намеря работата, на която ще ме оценяват и ще успея да разгърна максимално професионалния си потенциал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Юнак Публикувано Декември 7, 2006 Report Share Публикувано Декември 7, 2006 Ами аз като не съм слушал...Ще си оставя нещо пред вратата, поне за именния си ден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Декември 10, 2006 Report Share Публикувано Декември 10, 2006 Аз си пожелавам здраве. Като се замисля за изминалата година, ми се случиха важни неща. Взех правилно решение за себе си и се радвам за това. Имах подкрепата на близките ми и на едни нови приятели, които за кратко време ми доказаха, че мога да разчитам на тях! Именно за тях си пожелавам да запазим това, което имаме в момента... да се забавляваме 3 пъти повече отколкото през тази година и да виждаме все по-малко тъга и повече усмивки един в друг!Пожелавам си семейството ми да е добре. Пожелавам си готината ми сестричка да продължава да ми е толкова добър приятел!Пожелавам си милата ми колежка Ваня да е винаги до мен и да продължава да прави присъствието ми на работа с една идея по-приятно... тя си знае! Пожелавам си малко повече воля, която ми е липсвала понякога! Искам през следващата година да съм усмихната!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fifa Публикувано Декември 11, 2006 Report Share Публикувано Декември 11, 2006 Аз ще си пожелая като миналата година - Снежанка или танк Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Декември 11, 2006 Report Share Публикувано Декември 11, 2006 Аз ще си пожелая като миналата година - Снежанка или танк Да, те са близки... Аз бих си пожелал една интересна, разнообразна и най-важното ползотворна нова година. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DeadSmurf Публикувано Декември 19, 2006 Report Share Публикувано Декември 19, 2006 Аз искам 2 неща-здраве за мен и любимите ми хора, второто е здраве и силна воля на сънародниците ни, които принудително карат Коледа извън България, без близък човек. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Декември 19, 2006 Report Share Публикувано Декември 19, 2006 Аз съм си поръчал едно ново дъно с процесор Dual core, ама като гледам как вървят нещата ще си получа подаръка малко след Нова година. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост