stan_dany Публикувано Декември 5, 2006 Report Share Публикувано Декември 5, 2006 http://img.data.bg/i.php?show=144253&ctrl_id=6qta29#imgПускам си боот диск на Windows, започва стандартната процедура. Когато трябва да посоча къде да се инсталира Windows, ми се показва това съобщение от картинката. След това се рестартира компютъра. Дъното ми е ASUS, а харда Seagate. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 5, 2006 Report Share Публикувано Декември 5, 2006 Здравей. Преди да boot-неш от CD-то системата работеше ли корекно или става въпрос за нова машина? Добре е да дадеш повече информация за харда и дъното. Казвам го, защото ако диска ти е със SATA интерфейс ти трябват драйвери, които се инсталират докато Boot-ва системата посредством клавиша F6. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stan_dany Публикувано Декември 5, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 5, 2006 Ами значи машината я имам от около половин година, взех я с инсталиран Windows. Но сега ми се налага да си го преинстална. Пробвах с тия драйвъри за SATA, ама не съм натискал F6. Дали това не ми е било проблема. Сложих дискетата във флопито, ама без да натисна F6. А системата си работи коректно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Декември 5, 2006 Report Share Публикувано Декември 5, 2006 Да. Натисни F6 веднага след като почне Boot процеса (Екрана стане син и започне зареждането на компонентите). След което ще те подкани да поставиш дискетата с драйвер. Останалата част от инсталацията е нормална. Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост