SURF_lady Публикувано Декември 1, 2006 Report Share Публикувано Декември 1, 2006 Здравейте...Значи ето за какво става въпрос.Направих си два акаунта на компютъра. Единия администраторския който е и другия му зададох да е с ограничени права.Искам да попитам обаче какво всъщност ограничава акаунта който е с по-малко права от този на администратора??? Т.е. Мислех си че прави някой програми неизползваеми и прикрива някой папки за да може само администраторския акаунт да ги пипа и ползва. Обаче като влязох през другия никой и нищо не ми пречи да си ровичкам из програмите.Въпроса ми накратко е: Как на този другия акаунт (не на администраторския) да му задам да не може да се влиза в по важните папки като Program Files примерно или Windows? И въобще от къде се нагласят нещата които може да ползва другия потребител?Благодаря на всички отзовали се предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 1, 2006 Report Share Публикувано Декември 1, 2006 Погледни тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Декември 1, 2006 Report Share Публикувано Декември 1, 2006 Позволете ми да използвам темата и да попитам следното:При стартиране на РС-то,излиза Welcome---My user---на син фон,и трябва да цъкна,за да продължи зареждането.Как да направя така,че да не се появява това,а направо да зарежда Уиндоуса ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 1, 2006 Report Share Публикувано Декември 1, 2006 Позволете ми да използвам темата и да попитам следното:При стартиране на РС-то,излиза Welcome---My user---на син фон,и трябва да цъкна,за да продължи зареждането.Как да направя така,че да не се появява това,а направо да зарежда Уиндоуса ? Цъкаш на Start -> Run... и пишеш control userpasswords2, OK. Махаш отметката от User must enter a user name and password to use this computer, след което (при потвърждаването) посочваш потребителя, който ще влиза автоматично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Декември 1, 2006 Report Share Публикувано Декември 1, 2006 Благодаря ти,panevdd ! Беше много досадно,да го цъкам всеки път ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост