coojoe_213 Публикувано Ноември 29, 2006 Report Share Публикувано Ноември 29, 2006 Здравейте, имам един проблем мисля че е от Daemon tools-a и той е следният: пускам да инсталирам една игра (devil may cry 3 special edition), играта се инсталира, копирах и крака в гл. директория и като пусна играта ми се появява един диск който се върти. Пробвах и с една друга игра (tony hawk's...) и пак същия диск се върти и ми изписа след 10 сек (emulator detected.please deactivate virtual drive & emulation softare). Защо е така и може ли да оправи това (с други игра няма пробл). Изтрих Daemon tools и пак го вкарах, но :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Ноември 29, 2006 Report Share Публикувано Ноември 29, 2006 Здрасти. Не съм пробвал точно тези игри, но това съобщение се визуализира най-често когато играта има защита. Независимо дали пробваш с Deamon Tools, Alcohol120% или друг софтуер, ако играта има защита няма да стане. Начина е да се "скрие" виртуалното устройство чрез програма като VirtualCDHide или SR7STOP. Едно време по-този начин се избягваше защитата на FEAR и NFS Most Wanted. Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 29, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 29, 2006 а откъде мода да намеря това ''virtualcdhide'',и на какъв принцип работи как се използва 1. Разархивираме тези гнусни архивчета с winRar.2. Mount на имиджа през Daemon Tools или Alcohol120%3. Инсталираме играта.4. включваме sr7stop и цъкаме ВЕДНЪЖ hide. Ако това не стане - МАХНЕТЕ КАБЕЛИТЕ НА ВСИЧКИТЕ СИ DVD/CD устройства.5. Пускаме играта и се кефим.6. Ако всичко ви е на черен екран или виждате само лицата, но нищо друго - тогава сте нагласили твърде високо качество на render във видео options. Пробвайте на 2 - ще виждате всичко. (лично аз нямам този проблем, но на някои хора става!? ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост