Jump to content

Коя е програмата, която ползвате най-често на компютъра си?

Препоръчан пост

Предполагам всеки си има програма, която винаги първо стартира на компютъра си. Обикновено тя е свързана с това, с което предимно използва компютъра. Интересно ми е и с кои програми работите ежедневно, за какво най-вече използвате компютъра си.
Сподели другаде

Привет на всички,

Мире ... ами при мен първата програма която се стартира е "ICQ" за връзка най вече с половинката, както и за връзка с всички приятели които са в списъка там.

Следва браузър "Opera" i "IE" за да видя новите мнения в "Софтвизия", да гласувам за сайта и да поразгледам какво има в нета. После "AceHTML 6 Pro", "Pfotoshop", и нещо за слушане на музика "WinAmp" или "Musicmach".

Компютъра ми служи за развлечение и минаване на време в работата (когато не карам), както и за удоволствие от съществуването му. :)

Сподели другаде

Винаги активните защитни стени и антивирусни не се броят. Има общо 5 програми, които се пускат веднага при мен:

- HFS - без него няма как да споделям набързо файлове на познати, а и има една друга причина. :)

- QIP и Skype - лафче трябва, лафчеееееее.

- Opera - за разлика от горните, които са повече от тип резидентни програми, Opera не е толкова. И все пак я пускам веднага. Програмата на практика НЕ Я СПИРАМ.

- Winamp - както и Opera, Winamp се пуска в началото и не се спира. От едно време се чудя дали да не я добавя в Startup папката.

Сподели другаде

Total Commander - ако я нямам на компютъра, просто съм като инвалид. Направо съм се срастнал с нея.

След това задължително Firefox, че да изпреваря отново конкуренцията с новините и да видя какво ръководство мога да драсна.

После естествено следва и ICQ и т.н.

Но най-често си ползвам любимия Total, който ми легна на сърцето преди години, още когато беше със старото си име.

Сподели другаде

Най-често вече така започвам:

1. Mozilla Firefox 2.0 (Windows)

1a. Mozilla Firefox 1.5.0.8 (Linux)+Тhunderbird+още нещо, ама за криптиране.

2. Tvtime (програма за гледане на телевизия от ТВ тунер)

2а. DScaler (същото, само че за Windows)

3. QIP (Windows)

3a. Коpete (Linux)

Не пиша за приоритетите си към Mac OS, там е друго засега.

Сподели другаде

Ето при мен кои програми се стартират първи.

1. WebSite-Watcher - без нея не бих могъл да следя сайтове, които ми са нужни (искам отново да се извиня за отцъствието, което отново се повтаря в форума от моя страна, но това не е нарочно, просто имам много работа, учене и т.н )

2. Winamp - много важна поне за мен програма.

3. HFS - както каза Night_Raven за бързо споделяне на файлове с приятели.

4. Skype, ICQ - за комуникация с приятели.

5. Firefox - браузерчето без което не мога.

6. Microsoft Digital Image 2006 - ако имам да си редактирам някоя снимка или нещо подобно.

Редактиран от Vankata
Сподели другаде