Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте.

Преди използвах тази програма BitComet и нямах никакви проблеми с нея, но се наложи да е изтрия, а сега ми трябва и пак е инсталирах. Обаче когато задам да ми сваля определена програма от някои си торент не става нищо. Нали вкарва се в програмата ама въобще не сваля. С версия 0.75 съм.

Ще съм много благодарен на този които ми каже как да си го оправя, че спешно ми трябва да сваля едно нещо.

Сподели другаде

Доста тракери не са ъпдейтнати на версия 0.7x

и Затова инсталваш версия 0.70 ( която тракер системата я разчита като 0.6х ) и си сваляш това което искаш ....

Сподели другаде

Здравей,

Аз също съм с BitComet само че версия 0.70 и по принцип нямам проблеми с нея и успявам да си сваля всичко с нея.

Сега се сещам за две идеи:

1 - вата е: Преди да отвориш самия торент го съхрани на компютъра си. Преди като бях с FlashGet и аз ги отварях направо, но сега след като смених download клиета вече само си ми запазва на компа и аз вече сама си го отварям от там.

2-рата е: В самата програма нали има една секция за мрежа? Защо не пробваш там да отвориш страницата от която сваляш и от там да си свалиш което ти трябва.

Не мисля, че нещо от това по - горе има кой знае колко огромно значение, ама поне пробвай. От опит глава не боли и нищо няма да загубиш :)

Това е което аз успях да се сетя. УсПеХ! :yes:

Сподели другаде

Здравейте,

Нямам проблем с BitComet-а, но просто незнаех в коя от всички теми да попитам и затова питам тук.

Търсих из настройките на BitComet-a но никъде не видях. Интересува ме някой знае ли дали BitComet-a има опция да мога да го настроя в определен час да се пуска само да тегли и съответно после само да се спира в определен от мен час?

Защото четох, че някои програми за сваляне на файлове поддържат подобна опция. Има ли въобще торент програма която да поддържа подобна опция?

Благодаря ви предварително :)

Сподели другаде

Има разбира се. Намира се в Options -> Preferences:

http://pics.softvisia.com/design/pics/BitComet.png

Слагаш отметката на Enable Scheduler и избираш съответното квадратче, което отговаря на даден час и даден ден и избираш какво да става през това време (има легенда за различните цветове).

Сподели другаде

Това за коя версия е? Защото при моя BitComet няма такова нещо :hmm:

http://i60.photobucket.com/albums/h2/surf_lady/untitled.png

А пък и ти това което си ми дал не е ли само за скоростта??? То аз така като не мога да го видя не мога и да го изпробвам де. Аз затова питам :)

Сподели другаде

Това е за последната версия, която имаме в каталога - BitComet 0.79 Stable

Иначе виж легендата на снимката - когато е с бял цвят квадратчето, тогава програмата спира всякакъв трафик. Ако ти е трудно да я разбереш, просто смени езика на български и ще се ориентираш.

Сподели другаде

Да предположих че версията ми е стара и явно ще трябва да я подменя.

А в случая ако не искам да загубя изтеглените и сийдваните вече задачи, трябва просто да копирам файловете от папката Torrents в същата със същото име на по новата версия. Така ли? :blush:

А Tragedy имал ли си проблеми както Vankata по горе спомена? Прави ли ти подобни проблеми новата версия? :OK:

Редактиран от SURF_lady
Сподели другаде

Ами аз като ъпгрейдвам версията просто инсталирам новата, иначе не помня с коя съм в момента.

Не съм имал проблеми, подобни на тези при Vankata.

Сподели другаде

Както посочих в Коментара си ( по-горе )

Този проблем е от тракера, Ако не е ъпдейтван - Няма да можете да теглите с комета 0.71 и нагоре;

Адаша е имал този проблем.

Сподели другаде

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
µTorrent не тегли аз съм с BTK ADSL някои да знае настройките на портовете

Ако не се тегли, причината може да е БТК - защото те бяха филтрилири порт 80 на Арената по едно време и не можеше да се тегли от там с Юторент.

Причината може да, ако анонсера на тракера на бачка или пък няма сийдари и лийчари и съответно няма от кой да теглите.

Иначе най-добре порта да е м/у 50000 и 60000 :)

Сподели другаде