ozzy Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 Хора кажете който е използвал тази програма може ли чрез Gizmo да се говори с обикновен телефон и с мобилен и как точно става това...? :bye1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 Първо трябва да имаш кредит разбира сеи след това набираш номера +359(кода на България ) 746(кода на града)* домашния номер* ако в началото на кода на града има 0, тя не се намираТака е и за GSM п.п. Или това не е отговора на въпроса ти ( да не съм те разбрал както трябва ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Ноември 23, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 точно това за кредита не ми е ясно... ще можеш ли да ми обясниш какво точно трябва да направя... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 Преди имаше някакви оферти от програмата - Каниш приятел и получаваш кредит, но као не се лъжа в момента го няма :(Иначе за да имаш кредит, трябва да си платиш ... :| Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 (Редактиран) Поне на сайта си седи промоцията http://www.gizmoproject.com/learnmore-allcallsfree.htmlБългария е в списъка с безплатни наземни телефони (БТК) Редактиран Ноември 23, 2006 от Филипов Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Ноември 23, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 това ще рече че мога безплатно да говоря с телефони на БТК така ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 Можеш да говориш безплатно, само с активни Гизмо потребители, т.е. потребителя на който ще звъниш на стационарния, трябва да има акаунт, и да си е въвел домашният си телефон в настройките на акаунта си. Точно по колко минути обаче можеш да говориш нямам идея. Незнам и как се разпределят- дали набиращият има ограничение във времето, или има ограничение към даден номер, или... незнам. От личен опит мога да ти кажа, че разговорите са ограничени на по 30 минути, като максималното което можах да изговоря в един ден беше 3 х 30 минути. След това близо седмица ми даваше, че за да говоря към стационарни трябва да заредя кредит. След време ( незнам колко), вече пак може да говориш към БТК номерата на офлайн Гизмо потребителите.Ако решиш да си платиш обаче, моят съвет е да разгледаш цените на Бетамакс, и по-точно на отрочето и VoIP Buster.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Ноември 23, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 благодаря много! мисля че ми се изясни горе долу... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Ноември 23, 2006 Report Share Публикувано Ноември 23, 2006 Относно зареждането на определена сума, начините са много- за България са 2 - с кредитна карта и чрез Moneybookers. Личното ми мнение е, че вторият начин е по-сигурен и затова го предпочитам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dred Публикувано Декември 17, 2006 Report Share Публикувано Декември 17, 2006 благодаря много! мисля че ми се изясни горе долу... Малко късен отговор ти давам,но ще споделя опита си с ГИЗМО.Регистрирал съм си два акаунта на Гизмо,като на единия съм писал за домашен тел. телефона на родителите си,а на другия телефон ,на приятел с когото говоря често.Така осъществявам безплатните си обаждания.Когато Гизмото е вкл. много лесно се преминава от един акаунт в друг.Освен това съм си регнал единия акаунт в АТА та-и там винаги ме търсят на Гизмо номера,а пак оттам през префикс директно избирам другия Гизмо акаунт,и друг акаунт на VOIPSTUNT. Все пак платеното обаждане /макар и за 1,12 евр.цента на минута/ е по-качествено от безплатното на Гизмо.Всичко си има все пак цена.Най-добре е ако Гизмо приближат тяхните цени до цените на Voipstunt,Voipbuster и останалите такива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Декември 22, 2006 Report Share Публикувано Декември 22, 2006 ...Все пак платеното обаждане /макар и за 1,12 евр.цента на минута/ е по-качествено от безплатното на Гизмо.Всичко си има все пак цена.Най-добре е ако Гизмо приближат тяхните цени до цените на Voipstunt,Voipbuster и останалите такива. Според мен няма и как да бъде другояче, и не защото Gizmo ти позволява да звъниш безплатно, ами защото разстояниято си казва думата. Не ми се вярва гизмовци да имат европейска точка за достъп към публичните телефонни мрежи, а от това идва и едно леко дразнещо закъснение -BG-USA-BG-, но ако е безплатно се ядва Друго- наистина се чува по-глухо, но това предполагам е лесно разрешимо- при наличие на жлание де. Не знам дали разстоянието може да окаже такова влияние. If a call does not quality as free under the All Calls Free plan, it will be subject to our regular low calling rates това как би се превело смислено? Ако безплатният разговор при ACF плана е с ниско качество, това(то) ще бъде тема (?! oбект на експеримен... може би променен).....в нашият ценоразпис.Дали ще смъкнат цените, или е използван някой израз, с тълкуване подобно на "Ако искаш качествено си плати". Защото според мен това е качеството което могат да предложат. Дано са способни на повече- в интерес на тези които си плащат. Иначе една хитринка- за добавяне на втори номер- в полето за мобилен номер се въвежда друг стационарен номер, и воала- след няколко минути вече може да го избирате безплатно, ако имате друк акаунт де Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 1, 2007 Report Share Публикувано Януари 1, 2007 Здравейте! Някой може ли да пусне линк да си дръпна Gizmo... Вече се побърках от цените на някои оператори... Не знам на някой случвало ли му се е за няколко секунди след вкл. на гласова поща да му вземат 3.60? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 1, 2007 Report Share Публикувано Януари 1, 2007 Здравейте! Някой може ли да пусне линк да си дръпна Gizmo...Програмата е включена в нашия каталог с програми. Ето и линк - Gizmo @ SoftVisia.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Януари 2, 2007 Report Share Публикувано Януари 2, 2007 (Редактиран) Благодаря на Tragedy! Железен си! Редактиран Януари 2, 2007 от devil_may_cry Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост