Филипов Публикувано Ноември 22, 2006 Report Share Публикувано Ноември 22, 2006 За 8 лв. се купува SIM карта с 10 лв вътре. Зареждате ваучер и получавате подарък:10 лв. - 500 SMS20 лв. - 500 минути50 лв. - 1000 минути + 500SMS Подаръка може да се ползва през валидността на картата (1 година). С ново зареждане получавате нов подарък. Подаръците са за мрежата на Vivatel. Стойността на ваучера се използва за другите оператори или към Vivatel след изчерпване на подаръка. Това е от завчера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Ноември 22, 2006 Report Share Публикувано Ноември 22, 2006 Малко уточнение. Промоцията взжи за всички предплатени пакети актиирани в периода 20.11.2006 - 31.12.2006. Плана по подразбиране е Стандартен. Бонуси по картата ще се получават при всяко зареждане на картата докато тя е активна - а не 1 година. Промоцията отпада, ако абоната не презареди сметката си повече от 12 месеца ( т.е. тя вече няма да е активна), или реши да смени тарифният план- например на Всеки денДобро предложение. Много се радвам на такива промоции. Да видим как конкуренцията ще отвърне на удара. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 22, 2006 Report Share Публикувано Ноември 22, 2006 Безплатните минути са само към Vivatel, нали ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Ноември 22, 2006 Report Share Публикувано Ноември 22, 2006 Ква промоция бе хора? Вие се шегувате. Цените са непроменени а абонатите на Вивател далеч не са 500 хиляди! Аз лично имам такъв пакет, но нямам нито един номер, започвощ с 087. И кое му е промоционалното? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Ноември 22, 2006 Report Share Публикувано Ноември 22, 2006 (Редактиран) Подаръците са за мрежата на Vivatel. Да само в мрежата на ВиваТел са. По този начин се "правят" абонати. Сега 0.5 млн., след 2-3 промоции като тази вече ш'а са 1 млн. Ква промоция бе хора? Вие се шегувате. Цените са непроменени а абонатите на Вивател далеч не са 500 хиляди! Аз лично имам такъв пакет, но нямам нито един номер, започвощ с 087. И кое му е промоционалното?Сега, че ти нямаш познати на ВиваТел, не е основание да оспорваш очевидното. Кажи ми кой български мобилен оператор дава такива бонуси? А това, че цените са непроменени- има време. Редактиран Ноември 22, 2006 от tzwaro82 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост