Jump to content

Въпрос за записване на DVD

Препоръчан пост

Здравейте!

От известно време си правя филмчета с цифровия,телефона и т.н... Обаче когато се опитам да ги запиша на DVD не ми се получава... Искам отделните филмчета да не са като едно цяло, а да им направя меню, в което да са като отделни заглавия... Някой ако може да ми каже как и скоя програмка (с неро не се разбираме много много :) ) ще съм му благодарен. Мерси предварително :)

Сподели другаде

За полупрофесионална работа ти препоръчвам NeroVision Express - сваля се като актуализация от сайта на Nero. Пак там, в раздела Templates има допълнителни шаблони за сваляне, може да ти свършат работа. Ако търсиш по-големи възможности, разгледай Pinnacle Studio.

Добавено: Ако търсиш безплатно решение, опитай The FilmMachine.

Редактиран от panevdd
Сподели другаде

Аз имам Nero Vision Express, имам и The Film Machine. Проблемът е, че когато направя един филм с помоща на The Film Machine или Win Avi и след това втори не мога да ги запиша на едно DVD. Просто не знам как и откъде. Когато направя два филма след това искам да ги кача на DVD, но неро ми ги записва файл по файл, а не цялата папка с филма. Аз мислех, че така ще се получи. Да ги слагам в папки... Но не успях... :bored: :no: Не се получи...
Сподели другаде

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...