devil_may_cry Публикувано Ноември 20, 2006 Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 Здравейте! От известно време си правя филмчета с цифровия,телефона и т.н... Обаче когато се опитам да ги запиша на DVD не ми се получава... Искам отделните филмчета да не са като едно цяло, а да им направя меню, в което да са като отделни заглавия... Някой ако може да ми каже как и скоя програмка (с неро не се разбираме много много ) ще съм му благодарен. Мерси предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 20, 2006 Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 (Редактиран) За полупрофесионална работа ти препоръчвам NeroVision Express - сваля се като актуализация от сайта на Nero. Пак там, в раздела Templates има допълнителни шаблони за сваляне, може да ти свършат работа. Ако търсиш по-големи възможности, разгледай Pinnacle Studio.Добавено: Ако търсиш безплатно решение, опитай The FilmMachine. Редактиран Ноември 20, 2006 от panevdd Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Ноември 20, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 Аз имам Nero Vision Express, имам и The Film Machine. Проблемът е, че когато направя един филм с помоща на The Film Machine или Win Avi и след това втори не мога да ги запиша на едно DVD. Просто не знам как и откъде. Когато направя два филма след това искам да ги кача на DVD, но неро ми ги записва файл по файл, а не цялата папка с филма. Аз мислех, че така ще се получи. Да ги слагам в папки... Но не успях... Не се получи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 20, 2006 Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 А ТУК погледна ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Ноември 20, 2006 Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 Когато става дума за DVD меню, аз лично твърдо съм за DVD Lab Pro.Ръководство за работа с DVD Lab Pro!Можеш да направиш каквото пожелаеш.Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Декември 4, 2006 Author Report Share Публикувано Декември 4, 2006 Благодаря на всички! Аз намерих разбирателство с NERO Но и другите ги пробвах де... Аз съм аматьор де ама се справям Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smsliverpool Публикувано Декември 17, 2006 Report Share Публикувано Декември 17, 2006 Опитай с ConvertXtoDVD.Доста е лесна за разбиране.Аз с нея си правя доста ДВД-та,можеш да сложиш и стационарна снимка за меню. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост