big_mom Публикувано Ноември 20, 2006 Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 От вчера след рестарт на компа ми се появи едно съобщение за грешка. RUN DLLError loading W0011e02.dll The specifield module could not be foun. Тръгва да ми търси някакви драйвери за: SCSI/RAID Host Controler На всичкото отгоре немога да влезна в Интернет. Как се пъхнах сега, не ме питайте, защото и аз незнам. Но поне успях да се добера до тук, за да попитам какво да правя.Моля ви, помагайте.... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 20, 2006 Report Share Публикувано Ноември 20, 2006 Предполагам, че си инсталирала някое приложение, което търси този файл и след това си го изчистила ръчно. Помисли си какво последно си инсталирала и деинсталирала. SCSI/RAID Host Controler обаче не знам каква връзка има с това, защото този контролер ти управлява специални компоненти по дъното (няма да навлизам в подробности). В тази връзка ще те посъветвам да преинсталираш драйверите на дънната си платка. Освен това можеш да направиш следното: Натисни Старт бутона и избери Run... В диалоговия прозорец напиши 'msconfig' (без кавичките) и натисни Enter. Отиди на последната страница с име Startup и потърси в колоните Startup Item и Command за файла W0011e02.dll . Ако намериш в някой ред да го пише, просто махни отметката пред него, избери "ОК" и рестартирай компютъра си. Ако можеш пиши какво е станало. Между другото не виждам връзка между интернета и това съобщение за грешка. Ще е интересно ако публикуваш скрийншот на това съобщение за грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост