palikara Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Проблема е следният -През определено време Pc-to ми зарежда някаква страница автоматично!? Много гадно. Примерно както си гледам филм ми прекъсва филма и ме вкарва в страницата (на фулскрййн).Как мога да реша този проблем ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Предполагам имаш предвид страница в интернет. Най-вероятно е spyware. Ето препоръчителни програми, с които да сканираш: Spybot - Search & Destroy 1.4, Ad-Aware SE Personal 1.06, AVG Anti-Spyware Free 7.5.0.50, a-squared Free 2.1.0.5 и XoftSpySE 4.29.211. Първите три би трябвало да са достатъчни, но да има изобилие. Не забравяй да ги ъпдейтнеш. Деинсталиране на ненужните програми също би било добра идея.Почистване на регистрите мисля, че също би се отразило доста положително. Примерни чистачки: RegSupreme 1.4.0.46 (796KB), CCleaner 1.34.407, Absolute Uninstaller 1.7, Registry Mechanic 6.0.0.750. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
palikara Публикувано Ноември 18, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 (Редактиран) Тенкс ведага слагам програмките edit: Проблема е решен Инсталнах AVG Anti-Spyware Free 7.5.0.50 И веднага го намери "COOl web search " Редактиран Ноември 18, 2006 от palikara Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост