666666 Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Здравейте.Може ли някой да ми каже защо като си направя флаш бутони на сайта като кликна върху тях не ме препращат към линковете които съм задала. Правя ги с Macromedia Dreamweaver MX по следния начин отварям index.html от там отивам на insert --> media --> flash button след което ми се отваря прозорец в него от style избирам бутона който съм си избрала в полето button tekst вписвам текста които искам да е изписан на бутона на font i size избрания шрифт и размер на текста и на link съответния линк към който искам да ме отведе въпросния флаш бутон. Давам apply и ок след което го запаметявам от file --> save as като index.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Здрастй. Не съм работел до сега с тази програма, но горе доло разбирам за какво говориш.Може ли само да ми дадеш един скриин сот, когато отвориш link. Тога може да ти помогна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Ноември 7, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Здрасти. С удоволствие бих дала един скрииншот но незнам как Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 (Редактиран) Ами провери си пак какъв линк си задала.Примерно така:Кликваш върху самия бутон в прозореца в който се визуализира съдържанието при Split Mode -> бутона Edit...и проверяваш зададеното в Link Редактиран Ноември 7, 2006 от Pantockrator Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Здрасти. С удоволствие бих дала един скрииншот но незнам как Влизаш в програмата след това отваряш link и натискаш Print Screen SysRq (това е копче от клавиатурата) -> влизаш в Paint -> натискаш CTRL + V и снимката ти се появява, след това е записваш, и е качваш някъде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Ноември 7, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Благодаря ви много но проблема е там че не ме изпраща никъде т.е. бутоните не действат а линковете са ми правилни . Vankata извинявай но не разбрах на кое да ти дам скрийншот Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 (Редактиран) Провери дали <param name="movie" value="ime_na_butona.swf"> и да неби да си задала target="_blank" + забрана за Pop Up прозорци в браузъра. Редактиран Ноември 7, 2006 от Pantockrator Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Ноември 7, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Задала съм това<param name="movie" value="button2.swf"> <param name="quality" value="high"> <param name="bgcolor" value="#000000"> <param name="http://sisi.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php" value=""> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Vankata извинявай но не разбрах на кое да ти дам скрийншот Eeee върни се по нагоре в темата и ще разбереш. Искам да ми дадеш скреншот на менюто LINK, нали там задаваш адреса, който като натиснеш флаш бутончето и да ти отвори този адрес. Искам на онова меню да ми дадеш скреншот. Да видя какви опции има. Дано сега вече да си разбрала. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Ноември 7, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Ето това са действията които правя първотовторотоИзвинявм се на всички че така давам двата скрийншота но не зная ка се пускат така че да излезне директно снимката.Vankata надявам се да съм те разбрала извинявам се ако и този път не съм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 (Редактиран) Няма такова нещо като <param name="http://sisi.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php" value=""> още повече, че във value="" не е посочено нищо, но и да беше пак нямаше да стане. Това <param name="movie" value="button2.swf"> <param name="quality" value="high"> <param name="bgcolor" value="#000000"> да, но http://sisi.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php не е за там. Опитай да добавиш това<param name="movie" value="button2.swf"> <param name="quality" value="high"> <param name="bgcolor" value="#000000"> <embed src="button2.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="33" height="33" bgcolor="#CCFF66"></embed> Естествено width="33" height="33" bgcolor="#CCFF66" им задаваш съответните стойности. P.S. Пак да ти припомня, защото съм сигурен , че не си го направила:Избери бутона и кликни върху Edit зада провериш дали е правилен линка или кликваш с десен бутон на мишката и избираш отново Edit - едно и също е , но го направи . Предполагам, че си мислиш че си задала линк с <param name="http://sisi.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php" value=""> , но не си. Редактиран Ноември 7, 2006 от Pantockrator Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Такааааа. Виждам, че тука нещо не може да се оправим. Затова ще трябва да сваля програмата, защото така невидимо не мога да помогна.Сиси , утре ще сваля програмата, ще се поровя малко из нея и ще се опитам да разбера как да оправим проблема ти. Щe стане само трябва малко търпение. Ще направя всичко каквото мога да помогна.И още от ся мисля, че знам решението на проблема, но нека да проверя и да съм сигорен. До утре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Ноември 7, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 (Редактиран) Така ли, Pantockrator ?<param name="movie" value="button2.swf"> <param name="quality" value="high"> <param name="bgcolor" value="#000000"> <embed src="button2.swf" width="147" height="34" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" bgcolor="#000000"></embed>И така нищо не става P.S. Pantockrator, избрах бутона и кликнах върху Edit още одеве и излезна че съм задала линк http://sisi.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php А това е точно линка който искам да задам Редактиран Ноември 7, 2006 от Сиси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plusi Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 аз имам проблем със създаването на тези бутони и на флаш текста.Давам на флаш текст>попълвам текста>цветове>линка>и нали отдолу на SAVE AS си излиза автоматично името с което трябва да се запамети-text1.Е да обаче когато дам на ОК на мен ми изписва да променя името и каквото и да напиша не ми го приема.КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПИШЕ НА SAVE AS Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост