dieZel Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Здравейте, Имам Flextype на служебния комп и кирилицата работи само понякога в Outlook-a. Има ли някаква специална настройка? Пробвах да сменя encoding-a, но все същото се получава. Натискам control-a по 100 пъти докато зацепи да ми излезе на кирилица, иначе долу в полето е фонетична, но като започна да пиша мейл - излиза на латиница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Ами с FlexType са възможни всякакви гафове. Предполагам е от него. Не мога да съм сигурен разбира се, но като знам каква некадърна програма е... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 (Редактиран) Според мен е от Flex type. Тази програма винаги ми е прецаквала нещата. Най-добрия начин е да използваш вградената услуга в windows и да си го настроиш там да пишеш на кирилица (в статия е описано подробно Ръководство: Регионалните и езикови настройки в Windows - как да работим с тях, Как да "кирилизираме" Windows и да пи� ) От друго поне според мен не може да е. Off topic:Night_Raven, мненията ти са 666 - това число е на дявола. Редактиран Ноември 7, 2006 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Ноември 7, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Мда, явно е от тъпия FlexType. Лошото е, че регионалните и езиковите настройки са така, както трябва да бъдат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 Малко тъпичко, но пробвай да го махнеш и си сложи фонетиката, която съм дал в статията и ползвай вградената в Windows клавиатурна подредба. Аз съм с нея и нямам проблеми, а Мирето си цъка на фонетика също без проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 7, 2006 Report Share Публикувано Ноември 7, 2006 За жалост това е частично решение на проблема. В смисъл, че може да реши проблема с писането на кирилица, но иначе зацапаните файлове от FlexType остават. Там трябва инжинерска намеса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост