SURF_lady Публикувано Ноември 3, 2006 Report Share Публикувано Ноември 3, 2006 Здравейте...Мисля че имам сериозен проблем с който не мога да се справя и имам нужда от помощта ви.Става въпрос за следното... Понеже така словом трудно ще ви го обясня, а дори и да успея рискувам да ме разберете неправилно. Та ето защо направо ще ви го покажа.Като стартирам под Safe Mode ми дава това за Таск Менаджъра: http://i60.photobucket.com/albums/h2/surf_lady/untitled1.jpg А когато си стартирам нормално, под windows нали ми излиза това: http://i60.photobucket.com/albums/h2/surf_lady/untitled2.jpg Моля ви кажете ми това вирус ли е, нещо от настройките ли е, каквооооо е ????? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 3, 2006 Report Share Публикувано Ноември 3, 2006 Двойно цъкане отстрани до бутоните (примерно на 1см. вляво от Disconnect) и ще се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Ноември 3, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2006 (Редактиран) panevddБлагодаря ти много... сега вече всичко се оправи и всичко е наред и мога да спя спокойно Редактиран Ноември 3, 2006 от SURF_lady Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vbonchev Публикувано Септември 3, 2007 Report Share Публикувано Септември 3, 2007 Здравеите!Днес ми се появи следния проблем: http://i.data.bg/07/09/03/540885.jpgМоля помогнете да си върна нормалния изглед на Taks Manager-a!Благодяря на всички които ми отговорят!!Операционната система е Windows XP SP2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 3, 2007 Report Share Публикувано Септември 3, 2007 Двоен клик върху сивото поле. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vbonchev Публикувано Септември 3, 2007 Report Share Публикувано Септември 3, 2007 Двоен клик върху сивото поле. Благодаря!!!! Оправи се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
potrebitelS Публикувано Октомври 13, 2007 Report Share Публикувано Октомври 13, 2007 Нямам ТаскМениджър като натисна Alt+Ctrl+Del нищо не става :( Как да го оправя ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 13, 2007 Report Share Публикувано Октомври 13, 2007 Разархивирай този reg файл и опитай с него:Taskmanager_Restore.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
potrebitelS Публикувано Октомври 14, 2007 Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 Разархивирай този reg файл и опитай с него:Taskmanager_Restore.zip :'( Не стана но благодаря все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2007 Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 Като натиснеш Ctrl+Alt+Del наистина ли нищо не се случва? Някакво съобщение за грешка например? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
potrebitelS Публикувано Октомври 15, 2007 Report Share Публикувано Октомври 15, 2007 Като натиснеш Ctrl+Alt+Del наистина ли нищо не се случва? Някакво съобщение за грешка например?Никаква грешка не дава просто нищо не се случва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 15, 2007 Report Share Публикувано Октомври 15, 2007 Провери дали в C:\WINDIWS\system32 имаш файл на име taskmgr.exe. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Октомври 15, 2007 Report Share Публикувано Октомври 15, 2007 А ако натиснеш Ctrl+Shift+Esc? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
potrebitelS Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Е тва ми дава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Е тва ми даваКакво ти дава/изписва !? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост