emz Публикувано Ноември 2, 2006 Report Share Публикувано Ноември 2, 2006 Разполагам с две PPPoE връзки , чрез 1-вото получавам интернета си (PPPoE 1) , а чрез второто само локалните ресурси на втория доставчик (PPPoE 2). Когато са активни и двете обаче се получават проблеми, а именно: когато първо пусна PPPoE 2 , след това PPPoE 1 , имам интернет, но нямам достъп до нещата осигурявани ми от PPPoE 2. Когато направя обратното .. нямам интернет , а имам достъп до ... казах кое smile.gif . Преди време бях го оправил чрез добавяне на рутинг с командата "route add" , но .. нещо не се получава сега, може би я бъркам (пусках първо PPPoE 2, после PPPoE 1, и след това добавях рутинг за PPPoE 2, и имах достъп до всякъде).Може ли някой да помогне.С Win XP SP2 съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VaillanT Публикувано Декември 1, 2006 Report Share Публикувано Декември 1, 2006 Аз имам локална мрежа и ползвам интернет като теб. Когато не добавя рута, като се сваржа с интернета ми прекъсва лана. Мисля че трябва да провериш как си го написал.route add x.x.x.x mask 255.0.0.0 x.x.x.x(default gateway) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост