VIS Публикувано Декември 2, 2008 Report Share Публикувано Декември 2, 2008 Не ми се доказва сега, но като гледам 100% има нещо гнило Особено това, че вместо да ти пусне новия скайп прозорец и ти да си напишеш името и паролата, ти показва прозорец от програмата там да ги пишеш, ме навежда на мисълта, че някой симпатичен човек си праща имената и паролите на себе си дали ще ги прави баница или ще ги слага в буркани не знам, но съм поне 50% сигурен, че има нещо такова. И естествено потребителите са доволни, той също. Пробвах да тествам, но ми дава някаква грешка, явно толкова и е дооправена програмата щом не мога да я подкарам на виртуалната машина. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Декември 2, 2008 Report Share Публикувано Декември 2, 2008 До колкото знам доста мои приятели и познати в цяла България ползват SkypeLauncher и няма оплаквания или проблеми ,както вече писах по гореНе всеки иска да има акаунти в Windows ,а колкото за скайп аз имам 3, дъщеря ми също има 3 ,а съпругата ми 1 - и съм ги стартирал всичките.Не убеждавам никой да ползва SkypeLauncher.Аз я ползвам повече от година и не съм имал никакви проблеми дори когато бях с Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.454, а сега съм с Eset Smart Security 3.0.621.0 ( дори касперския не ми даваше да инсталирам програмата Домашен кулинар ,която е безвредна , а за тази дори не е пищял ).Вярно е че не е дело на Skype ,а на потребител като нас във Skype форума.Ето линкове за тази информация:http://intl.feedfury.com/content/17075351-...cher_skype.html http://forum.skype.com/index.php?showuser=197936Пак подчертавам веки имаправо на избор ,и решава сам за себе си дали да я ползва!!!Аз ползвам тази която имам,а другата която си изтеглил незнам защо е архивирана с още два файла.А по въпроса за грешката която ти е дало няма как да не съобщи че сглобяването на скайп е провалено понеже вече си се логнал един път и за това е необходимо само да се впишат името и паролата които не са активни в момента - и проблема е решен!!!п.с.Всеки си има мнение и решение какво да направи за себе си!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 2, 2008 Report Share Публикувано Декември 2, 2008 Добре добре, не ми се карай Иначе вярно е, че не пуска нов акаунт а го зарежда през стария, интересно как става наистина. Става въпрос, че като съм подкарвал по два скайпа е нормално, да се пусне другия скайп в режим на изчакване за въвеждане на данни, а тук се иска да се въведат предварително в програмата а не в прозореца на скайп. Това ме наведе на тая мисъл с паролите, но е много вероятно това да е начина да се стартира втория скайп без друг акаунт като директно му се задават данните предварително. Само Стефан82 знае, може да го поразпитам някой ден Едит: Двата акаунта не са във вреда на нищо също така и не пречат но щом има по-лесен метод нека се ползва той. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост