Jump to content

Въпрос за Skype - включване на повече от един потребител

Препоръчан пост

• Отговори 32
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Хм, явно в мен е грешката. Аз направих Limited акаунт. Довечера ще пробвам и с програмката на Крадец на рози.

Дори и с програмата, новия акаунт трябва да е администраторски ;)

Сподели другаде

• 2 months later...

Всичко направих както е описано, но нещо липсва не ми се получава!?Някой ще даде ли едно по едно стъпките и ако може и скрийн шотове...

Мерси предварително за помощта! :thumbsup:

Сподели другаде

Всичко направих както е описано, но нещо липсва не ми се получава!?Някой ще даде ли едно по едно стъпките и ако може и скрийн шотове...

Мерси предварително за помощта! :thumbsup:

Утре, след даскало ще спретна едно бързо описание ;)

Сподели другаде

• 10 months later...

Най лесния начин без създаване на допълнителни акаунти за стартиране на безброй скайпове (разбира се ,че с различни юзер имена и пароли за вписване в скайп) е използването на една единствена иконка (която всъщност заменя на десктопа оригиналната ( може да стоят и двете но от старата не става ново стартиране на скайп) - иконката е предназначена за windows vista но работи безупречно и с windows xp.

Името и е SkypeLauncher - намерете я ( в торент тракерите я има ) ,малка е само 204kb и най важното НЕ СЕ ИНСТАЛИРА !!! :beer: :computer: :beer: :computer: :beer: :computer:

Сподели другаде

Стига с тези програми :) Аз открих следното нещо, което малко ме учуди. Правя си нов акаунт, давам десен бутон на иконата на скайп -> Run as -> Избирам новия акаунт, пиша му паролата(без парола не става, уж акаунта няма парола и избирам новия акаунт не слагам парола и избирам, но дава, че не е правилна паролата.. затова слагам парола 1 примерно да ми е лесно) и пускам другия. След това, на същата икона пак правя същото и избирам пак същия акаунт, вкарвам паролата и чудо, пуска се още веднъж скайпа. И така колкото и пъти подред да го правя всеки път се пуска нов скайп и то с един и същи акаунт :)
Сподели другаде

SkypeLauncher не е програма а икона стартираща безброй пъти скайп :computer:

То и за това не се инсталира а само се поставя на десктопа.

п.с. Не всеки иска да има акаунти в Windows ,а колкото за скайп аз имам 3, дъщеря ми също има 3 ,а съпругата ми 1 - и съм ги стартирал всичките с тази ИКОНКА SkypeLauncher :computer: :beer:

Сподели другаде

Не че нещо, ама каква е тая... направо на шизофрения прилича (с извинение) за по 10526 акаунта в Skype?

Колкото до програмата, не съм сигурен как работи, но съм скептично настроен към нея за момента.

Сподели другаде

Пак подчертавам НЕ Е програма а иконка , която замества на десктопа стандартната - разликата е че е зелена вместо синя и не се инсталира ( само се поставя на десктопа и от там стартираш колкото искаш скайп ( стига да имаш няколко регистрации в скайп можеш да ги стартираш всичките )),

и я има в торент сайтовете !!!

п.с. Ползвам я от доста време ,а и други мои приятели също и за сега работи пирфектно :beer: :computer: :beer:

Сподели другаде

Със сигурност не е иконка, а програма. Явно не правиш разлика между програма (изпълним файл) и икона (графичен файл).

Иконата е общо взето като всяка картинка (BMP, JPG, GIF, PNG), просто е малко по-различна като предназначение. Икона сама по себе си не служи за нищо освен да се използва като... икона/графично допълнение към даден изпълним файл, за да може при един поглед да се разпознае дадения изпълним файл на коя програма е.

Програма може да се нарече всеки файл, който при стартирането си извършва дадена дейност, която е програмиран да изпълнява.

Сподели другаде

Само да попитам щом е програма въпреки че не се инсталира а замества стандартната иконка , защо пише че файла е :

Име - SkypeLauncher

Тип - Application

Описание - runs on Vista =) п.с. въпреки че се използва и в ХР

Размер - 204КБ

п.с. Незнам как да ти я изпратя за да провериш сам дали е програма или графично допълнение към даден изпълним файл което може да предизвика многократно стартиране на скайп???

Сподели другаде

Ти да не се шегуваш? Та ти сам си отговаряш:

Тип - Application

Една програма не е нужно да се "инсталира", за да е програма. Един българин във Франция не се превръща във французин, нали?

Наистина ще е добре да разбереш какво е графично изображение (BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF и др.) и какво е изпълним файл (EXE, COM, BAT, CMD).

Сподели другаде

Наистина се оказа програма както ти каза Night_Raven ,а и както вече ти казах открих тази информация с доста подробности чрез Google на този сайт http://skypeblog.eu/2008/06/skypelauncher-skype.html :computer:

Точно това

Тип - Application
ме е объркало , добре е че се изясни.Все пак който не желае да има акаунти в Windows може да я ползва ,аз я ползвам повече от година ,но имам приятели които я ползват от преди доста време , а и от там я имам!!!

До сега няма никакви оплаквания и си работи перфектно и безпроблемно поне при мен и приятелите ми!!!

Сподели другаде