Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте. Много ще съм ви благодарна ако ми обясните как да си скенирам PC-то с .NOD32 дали имам вируси и евентуално ако имам каква е процедурата по тяхното премахване Защото се зачетох тук за антивирусните програми и осъзнах че никога не съм си скенирала PC-то за вируси.А понякога познати са ми казвали че може би имам вирус защото съм им се оплаквала че много ми забива понякога компютъра.
Link to comment
Сподели другаде

Благодаря но тук толкова добре обяснявате че трябва да е нещо адски сложно за да не го разбере човек

И да има, пак ще го обясним на достъпен език :OK:

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 months later...
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН!!!НАПРАВИХ НЕЩО И АЗ НЕ ЗНАМ ТОЧНО КАКВО!!ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ!!ИКОНКТА МИ НА NOD32 Е ЧЕРВЕНА И ЗЛИЗА НАДПИС-DAMAGED!!МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
Link to comment
Сподели другаде

ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН!!!НАПРАВИХ НЕЩО И АЗ НЕ ЗНАМ ТОЧНО КАКВО!!ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ!!ИКОНКТА МИ НА NOD32 Е ЧЕРВЕНА И ЗЛИЗА НАДПИС-DAMAGED!!МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!

Най-добре преинсталирай NOD:

1) деинсталираш го от Add or Remove Programs;

2) рестартираш;

3) изтриваш папката му в Program Files (най-вероятно е Eset);

4) инсталираш го наново.

 

P.S.: моля те, не пиши само с главни букви.

Link to comment
Сподели другаде

Много ти благодаря,Night Raven!!Бях адски много притеснена,защото до сега не се бях сблъсквала с пообен проблем!! :'( Но вече всичко е наред,благодарение на бързия ти отговор!! :thumbsup:
Link to comment
Сподели другаде

Радвам се, че всичко е наред. Препоръчвам ти да погледнеш следната тема: Наръчник: NOD32 - Инсталиране и конфигуриране, където Tragedy е описал много точно и подробно настройките на програмата. Там съм дал и примерни настройки за да стане работата на NOD съвсем незабележима и лесна. :)
Link to comment
Сподели другаде

Night_Raven,настройките ми са такива,каквито си препоръчал ти !

Притеснявам се,че НОД 32 ми отваря допълнителна икона и проверява изображения в сайт,който искам да отворя. Като сложа мишката отгоре ми изписва,модула на IMON. Възможно ли е това да бави РС-то,и как мога да направя така,че да не се отваря тази допълнителна икона ?

Доверил съм се на твойте настройки,но това го нямаше преди,със стандартните настройки.

Поздрави !

Link to comment
Сподели другаде

Това е заради настройките на Client compatibility на IMON (на страница HTTP). NOD32 се интегрира във всички програми и тегленето минава през него. Реално той не бави връзката. Може да забави показването на сайта мъничко, ако той има доста дребни файлчета и NOD трябва да ги сканира всичките. Т.е. не тегленето е бавно/бави, а сканирането. Забавянето обаче обикновено е пренебрежимо малко.

Можеш да направиш 3 неща:

1) Да обърнеш дадената програма обратно в режим на съвместимост (Higher compatiblibty). Ако програмата е даунлоуд мениджър или плеър за поточно видео или аудио, няма проблем, но иначе е много препоръчително да бъде в режим на ефективност (Higher efficiency).

2) Да добавиш конкретната програма в списъка с изключения. Така IMON въобще няма да се занимава с нея. Това става от меню Miscellaneous -> бутон Edit -> бутон Add.

3) Да деактивираш показването на иконата и правоъгълничето долу вдясно. На същата страница Miscellaneous махаш отметката на Automatically display the download progress of larger files. Така програмата ще тегли и сканира, но ще го прави без да извежда информация за това.

Link to comment
Сподели другаде

Реално третия вариант е напълно сигурен, така че ако наистина те дразни, можеш да скриеш известяването за сваляне на файлове.

Да ! Така и направих !

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...