Юнак Публикувано Март 31, 2006 Report Share Публикувано Март 31, 2006 Интересен въпрос Аз лично, ако имах тези пари(даже не знам дали ще стигнат) купувам си едно Audi Allroad, купувам си жилище в мърсисайд и всеки week-end на мач на Ливъпул Ех мечтииии :rolleyes:Въй, човече, с тези пари можеш да си купиш комплект гуми за това Ауди, входната врата на жилището в Мърсисайд и един билет за мач :lol: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Liverpool Публикувано Март 31, 2006 Report Share Публикувано Март 31, 2006 Поне да е за дерби този билет :lol: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Март 31, 2006 Report Share Публикувано Март 31, 2006 Е ако темата беше за 1 000 000 съм по-съгласен ама дайте малко по-реалистично де. Аз с милионче изобщо няма да се хабя да инвестирам - всичко ще отиде за пиене, ядене и жени... А наздраве! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
A_S_D Публикувано Март 31, 2006 Report Share Публикувано Март 31, 2006 Е ако темата беше за 1 000 000 съм по-съгласен ама дайте малко по-реалистично де. Аз с милионче изобщо няма да се хабя да инвестирам - всичко ще отиде за пиене, ядене и жени... А наздраве! Не бъди алчен!А и ще е доста глупаво от твоя страна да ги пропилееш така. :lol: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Април 1, 2006 Report Share Публикувано Април 1, 2006 Ако мислиш че ще ми пука. Въпреки че сигурно ще вложа малко в акции и облигации, ще пусна малко на борсата и ще си отворя ресторантче, чейндж, фитнес и бензиностанция. За повече не знам дали ще стигнат при тия цени Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 1, 2006 Report Share Публикувано Април 1, 2006 Аз ще се насоча към туристическия бизнес, като почна от Варна, та кантори да има чак в София И след подсигуряването ще "отвлека" няколко по-близки човека и ще ги закарам на екскурзия, за каквото само са си мечтали. А тяхната радост, ще бъде моето щастие! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Април 2, 2006 Report Share Публикувано Април 2, 2006 А мен ще ме вземеш ли? Айде де сега тук в едно форумче сме, пък и докато ги вземеш тия пари ще се виждаме, ще си пише, ще се опознаем А btw ми се ходи на Карибите, само да си знаеш... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 2, 2006 Report Share Публикувано Април 2, 2006 Хах, Карибите значи. Не си ли чувал за вещиците от Карибите? Затова по-хубаво на Бахамите А дали ще те взема... ми, ако чуеш за подобна екскурзия, отганизирана от нова фирма в бранша, можеш да си купиш билети B) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Април 2, 2006 Report Share Публикувано Април 2, 2006 Мммм, веднага си купувам две готини къщички и една количка останалото което няма да е много отива в банката за черни дни Аз ще се насоча към туристическия бизнес, като почна от Варна, та кантори да има чак в София И след подсигуряването ще "отвлека" няколко по-близки човека и ще ги закарам на екскурзия, за каквото само са си мечтали. А тяхната радост, ще бъде моето щастие! А мен ще ме вземеш ли? Айде де сега тук в едно форумче сме, пък и докато ги вземеш тия пари ще се виждаме, ще си пише, ще се опознаем А btw ми се ходи на Карибите, само да си знаеш...Хах, Карибите значи. Не си ли чувал за вещиците от Карибите? Затова по-хубаво на Бахамите А дали ще те взема... ми, ако чуеш за подобна екскурзия, отганизирана от нова фирма в бранша, можеш да си купиш билети интересно кои ли ще са щастливците които няма да си купуват билетчета :rolleyes: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Април 3, 2006 Report Share Публикувано Април 3, 2006 И аз това се чудя, но само времето ще покаже. Пък ние може да си разиграем една томбола тук във форума да изпратим представител там, за всеки случай да ни праща последните новини Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 3, 2006 Report Share Публикувано Април 3, 2006 Хехе, че то колкото повече хора решат да дойдат, толкова повече билети ще се купят Вече почнах да мисля по този начин B) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
QuePasa Публикувано Април 9, 2006 Report Share Публикувано Април 9, 2006 Ядене,пиене и леки жени.Ще изпълня и най извратените си фантазий и желания,до кадето ми стигнат парите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bety_boop Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 ще поканя всички по млади от моето село на щур купон Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Октомври 7, 2007 Report Share Публикувано Октомври 7, 2007 Бих ги умножил чрез инвестиции, това съм аз :> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Октомври 8, 2007 Report Share Публикувано Октомври 8, 2007 Аз ако ги имам тези немъчени пари,ще си измисля маршут и тръгвам да обикалям из света.И така докато ги свърша и се прибирам.После ще чакам пак да ми паднат такива парички и пак така ще ги направя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост