Don_Toni Публикувано Октомври 28, 2006 Report Share Публикувано Октомври 28, 2006 Здравейте, преди време си купих купих колонки Luxeon 5+1. Въпросът ми е: как мога така да направя че да мога да изкарам Долби съраунд през тях и всичките тези екстри на домашното кино? Саунд картата ми е вградена AC'97. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 28, 2006 Report Share Публикувано Октомври 28, 2006 Какво ти е дъното? Тя звуковата може и стерео да е, не 5.1? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Октомври 28, 2006 Report Share Публикувано Октомври 28, 2006 Здравейте, преди време си купих купих колонки Luxeon 5+1. Въпросът ми е: как мога така да направя че да мога да изкарам Долби съраунд през тях и всичките тези екстри на домашното кино? Саунд картата ми е вградена AC'97.Трябва ти оптична връзка между компютъра и колоните и DVDXPlayer Professional 3.0 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Октомври 28, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2006 Какво ти е дъното? Тя звуковата може и стерео да е, не 5.1? Дъното ми е ECS K7VTA3 v5, с вградена аудио карта VIA VT1612A @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 28, 2006 Report Share Публикувано Октомври 28, 2006 Ами звуковата ти карта си е обикновена стерео, не е 5.1. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Октомври 28, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2006 Единственото, което успях да открия като подобрение уж някакво бе това:http://www.via.com.tw/en/products/audio/codecs/vt1612a/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 28, 2006 Report Share Публикувано Октомври 28, 2006 Ами отново: звуковата ти карта е стерео, а не 5.1. Няма да можеш да направиш това, което искаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Октомври 28, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 28, 2006 Да така е, за жалост. Нищо, ще си взема по-нантатък някоя саунд карта, която позволява тези гъдели , които искам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост