mireto Публикувано Март 22, 2006 Report Share Публикувано Март 22, 2006 Подобно на темите "Направено от българин" и "Най-хубавото нещо през тази седмицата", чиито цел е по-доброто ни самочувствие и това да се чувстваме по-добре и по-горди с това, което имаме и което сме , смятам, че имаме нужда и тема като тази. Нека тук пише, всеки, който иска да сподели нещо, което го кара да се радва и да бъде щастлив. Така и останалите ще се чувстват дорбе, защото ще знаят, че той е добре. И ще се усмихваме заради щастието на другия и заради това, че имаме приятели, на които да споделим нашето щастие и радост :rolleyes: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 22, 2006 Report Share Публикувано Март 22, 2006 Първи!!! Нека да ви се похваля с някои неща, които много ме радват. Първото и основно нещо е, че имам много приятели, които ме карат да се чувствам добре. Обичам да комуникирам с хората, да им помагам, те да ми помагат и да се забавляваме и се радвам изключително много, че мога да правя това. Този форум беше още една крачка към това - място, където можем всички да си помагаме, да общуваме, да се радваме на хубавите неща в живота и да комуникираме. Затова съм безкрайно щастлив, че се регистрираха толкова много хора и се радвам да има още повече за вбъдеще, защото целта ми е всички да се чувстват добре. Радвам се изключително много, защото имам хубав живот - здрав съм, имам чудесна приятелка, невероятни приятели и познати и се усмихвам постоянно, защото винаги успявам да намеря хубави и весели неща в средата край мен. Това ме прави щастлив човек и искам да предам частица от щастието си и радостта си на хората край мен - приятелката ми и всички вас. Това и ме движи да продължавам напред, да продължавам да помагам, да пиша статии, ревюта, преводи и т.н. Хайде стига съм се хвалил, че да не стане обратен ефект ))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Март 22, 2006 Report Share Публикувано Март 22, 2006 Ами и аз да похваля, за приятелите също ще спомена и аз гордея се че имам малко но наиститина хора на които мога да разчитам по всяко време. те май всъчност са двама хората. но много ги обичам и ценя! Гордея се със майка си защото тя е направила всичко и това което съм днес всъщност, тя е една много силна и "инатлива" жена Искам да се похваля и с моята половинка, защото с този човек - казва се Иво връзката ми за първи път е истинска и не е изпълнена с лъжи и недомлъвки! Надявам се и занапред да продължи така ... И сега последно ще се похваля че си купих ново легло, и обзавеждане за стаята(скрин и гардероб), с което съм много доволна е можеше да е още по-хубаво ако е за място къде ще живеят двама души, но всичко с времето си както казват хората! Еми айде за сега толкова хвалби давайте следващия! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vencoss Публикувано Март 22, 2006 Report Share Публикувано Март 22, 2006 Ще бъда кратък...В момента пролетта ни обгръща с пълна сила! Ако имаш добри,приятни и интелигентни хора покрай себе си и човек до тебе, който те обича, тогава може да постигнеш максимума!So enjoy the spring Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Март 30, 2006 Report Share Публикувано Март 30, 2006 Времето най-после се оправи и отново идват незабравимите летни дни, големите компании и морският бряг. Само като си представя разходка по плажа с новата позната, после среднощно къпане и още нещо. А при изгрев едно кросче по брега сам със себе си и в пълно спокойствие ми излиза усмивка до ушите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Ноември 27, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2006 Искам да се похваля, че на днешната дата си имам личен празник и повод за гордост - вече точно две години от както спрях цигарите и не пуша! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 27, 2006 Report Share Публикувано Ноември 27, 2006 Има още един щастлив човек от този факт - аз Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Ноември 27, 2006 Report Share Публикувано Ноември 27, 2006 Искам да се похваля, че на днешната дата си имам личен празник и повод за гордост - вече точно две години от както спрях цигарите и не пуша! Браво на теб, това наистина си е за радост. Пожелавам ти всяка година да празнуваш това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Ноември 27, 2006 Report Share Публикувано Ноември 27, 2006 Поздравления за цигарите! Аз тия дни се гордея с uptime-а на машината си, който направих - 31 дни. След това трябваше да рестартирам заради ъпдейтите на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Ноември 30, 2006 Report Share Публикувано Ноември 30, 2006 Баба ми е на 86 години.Тя е родена в Испания през 1921.Довечера в 20.55 каца с Boeing 737, kaтo прелита голямата вода.Много ме обича.Щом аз не искам да отида да я вида, тя ще го направи, за да може да умре спокойна.На кой баба му е най-мъжка, ако ще да има дръжка?Я каква мома е била баба ми през пролетта на 2004. http://img176.imageshack.us/img176/9158/babaelzawc8.th.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 7, 2007 Report Share Публикувано Юни 7, 2007 Искаме и ние с Мирето да ви се похвалим с новата си придобивка http://img522.imageshack.us/img522/5416/p1080032tq4.th.jpg http://img511.imageshack.us/img511/710/p1080034sk2.th.jpg http://img519.imageshack.us/img519/2345/p1080037sh7.th.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Юни 7, 2007 Report Share Публикувано Юни 7, 2007 (Редактиран) Ехааааа. Честито. Аз пестя за моето бъдещо Бентли. Или някаква подобна неизвестна марка непопулярен автомобил, дето ми е легнал на сърцето. Ще се похваля и аз, разбира се. В добавка. Ето това съм си харесал:http://www.picvalley.net/u/26/6442_944.JPG Редактиран Юни 7, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Е, то нашето "бу" си е достатъчно хубаво, а и обичаме да сме реалисти. Иначе акулката е 2005 година, 2.0D, 140 кончета и едно магаренце зад волана )) Сега остава само да я караме Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Искаме и ние с Мирето да ви се похвалим с новата си придобивка ЧЕСТИТА ДА ВИ Е! Да си я карате дълго, дълго и много безопасно, пък и тя да ви слушка и да не боледува много! И да ни идвате често на гости, за да се и вечер да Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Честито и на двамата за новата придобивка! Пожелавам Ви много и безаварийни пътувания! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост