666666 Публикувано Октомври 25, 2006 Report Share Публикувано Октомври 25, 2006 Моля,ако може да ми обясните как се качва сайт във free.bg с cuteFTP 8 защото се опитах да кача но крайният резултат беше само черен фон с надпис а картинката липсва а я качих и нея или може би трябва да се качат повече файлове от тези които съм качила . Качила съм файловете index.html и index_files Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 26, 2006 Report Share Публикувано Октомври 26, 2006 Здравей. Когато се опитваше да го качиш, програмата показа ли ти дали е качен, какво ти изписа? Можеш ли да пуснеш няколко скрийншота, за да погледна за какво точно става на въпрос. С коя версия си между другото? Разбрах, че е 8-цата, но коя точно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Октомври 27, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 27, 2006 Здравей.Съжалявам,но не знам как се пуска скрийншот.Използвам версията 4.0.100.1190Да показва че е качен или поне така си мисля.Показва следното: след като се отвори основният прозорец където е за качване ми е разделен на три, два прозореца един до друг и един под тях в прозореца отляво доколкото знам се намират файловете които искам да прикачвам след като ги избера и прикача ако са успешно прикачени би трябвало да се появят в десният прозорец т.е. в десният прозорец се показват вече прикачените файлове а в долния третият се показва процеса на прикачването за това си мисля че са прикачени успешно тъй като излизат на десния прозорец а и като влезна в админ-панела на домейна в който съм се регистрирала и двата файла са там прикачени ,но като го отварям се отваря само основния фон и надписа а картинката липсва.Казаха ми че било от настройките на cuteFTP трябвало да се направят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 29, 2006 Report Share Публикувано Октомври 29, 2006 Сиси, ако проблемът още саществува - драсни едно ЛС. В темата ще опиша подробно стъпките по качване на сайт в free.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Октомври 29, 2006 Report Share Публикувано Октомври 29, 2006 (Редактиран) Разяснението за FTP достъпа е показано ТУК.Започваме с това, че след като си регистрирала сайт във free.bg значи си получила и парола. Приемаме, че искаш да направиш сайт с име site.free.bg и парола 123456. Акаунтът и паролата ще ти потрябват за да направиш настройките на CuteFTP. А те са :1. Стартираш CuteFTP2. File ---> New ---> FTP Siteот там ти излиза прозорец, където трябва да въведеш следното: http://www.softvisia.com/users/vesodimov/Other/freebg1.gif После натискаш ОК, ако искаш само да потвърдиш направените настройки или Connect за да направиш промените и влезеш директно в личното място за сайта / 10 МВ /. Ако всичко е минало както трябва в дясната страна на програмата трябва да се появи празен прозорец. От лявата страна можеш да избираш файловете, които да качиш. Натискаш върху файловете с десен бутон на мишката и избираш Upload. В зависимостот бързината на интеренет връзката ти файловете се качват и се показват в десния прозорец. Е, вече нещата са ОК ! Уточнение: ако искаш да качиш САМО снимки те съветвам да използваш Anrieff's Gallery Generator , която можеш да свалиш от ТУК или директно от ТУК . За работата с тази програма съвсем скоро ще има ревю. ВИЖ как изглежда сайт, направен с тази програма. Ако , все пак, има нещо неясно - с удоволствие ще помогна, ако мога. Успех ! Редактиран Октомври 29, 2006 от vesodimov Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Октомври 30, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 30, 2006 Здравейте отново. Милион благодарности на vesodimov и на всички останали за помоща която ми указахте за проблема ми с cuteFTP. Не знам дали тук е мястото да кажа но това е най-добрия форум на които съм попадала за периода от година и пет месеца всъщност откакто взех да се интерисувам от компютри и интернет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост