emz Публикувано Октомври 23, 2006 Report Share Публикувано Октомври 23, 2006 (Редактиран) Взех наскоро "b-connect extreme". В информацията дадена в сайта обаче не разбирам някои неща. 5 лв. първоначално време за разговори20 първоначални минути при активиране на SIM картатаИма 5 лв. време за разговори (до всякъде) и отделно 20 безплатни минути за разговори в мрежата на Глобул само? Правилно ли съм разбрал? А също.. не пише колко струват разговорите (било то към глобул или към друг оператор) , смс-ите, ако добавя номер в група "За приятели" (към които, ако плана беше обикновен b-connect разговорите щяха да струват 22 ст./мин) как ще се таксуват разгорите също?? Нямаше да ви занимавам, но цял ден се опитвам да се свържа с оператор и не успявам. Редакция: Изпуснал съм един линк в страницата им, намерих необходимата информация , затворете/изтрийте темата.А, ако някой се чуди като мен, ЕТО го линка с отговорите на тези въпроси. Редактиран Октомври 23, 2006 от emz Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост