Shak Публикувано Октомври 16, 2006 Report Share Публикувано Октомври 16, 2006 Имам следният въпрос, в работата имам един комп вързан с плазмен телевизор , но не мога да му настроя картината (през цялото време излиза на вълни ) , а там се преподава на деца..., сещате се че очите им ще отидат за нула врме , дайте съвет за това , как да оправя пролема. Кабела минава през скарт букса не е SVideo , дали е от компа - видеокарта или нещо друго?(компа е старичък) В другите зали всичко е на 6 само там имам проблем, но другите компове са нови... А вече нямам време за да геша в настройките Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2006 Report Share Публикувано Октомври 16, 2006 Какво точно имаш предвид под "излиза на вълни"?Освен от компютъра, може да е и от кабела нещо - смущения може би. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Октомври 16, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2006 Ами , когато е пусната плазмата всичко е нестабилно, и почти вълнообразно излиза образа. почва да се извива , много неприятно.... пропуснах да спомена че картата е Nvidia Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2006 Report Share Публикувано Октомври 16, 2006 Ами освен да опиташ с друг кабел и да си поиграеш с настройките на видео картата, друго не ми идва на ум засега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Октомври 16, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2006 Пробвах и това - нови кабели , смана на скарт-а , пак не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 16, 2006 Report Share Публикувано Октомври 16, 2006 Остава самата видео карта или настройките по TV изхода й. Можеш да опиташ и с други драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Октомври 16, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2006 ОК, ще пробвам и това, дано стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Октомври 16, 2006 Report Share Публикувано Октомври 16, 2006 (Редактиран) Привет Shak,Само да кажа че ако имаш кабелна телевизия трябва да махнеш кабела когато искаш да гледаш от ПС то.....че и видеото може да гръмне дори Редактиран Октомври 16, 2006 от oriona Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Октомври 17, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 17, 2006 (Редактиран) Привет Shak,Само да кажа че ако имаш кабелна телевизия трябва да махнеш кабела когато искаш да гледаш от ПС то.....че и видеото може да гръмне дори Благодаря за съвета но става въпрос за работаното ми място , там има само комп и плазма Но ще го имам предвид, ако някой ден си направя в къщи такава комбинацияПоздрави Редактиран Октомври 17, 2006 от Shak Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Октомври 17, 2006 Report Share Публикувано Октомври 17, 2006 Shak, аз съм от добрите.Приемам, че с различните по версия видеодрайвери нещата стоят различно, но по-скоро предполагам, че този леко стар комп е с гнусно захранване.Спестен е входния LC филтър, който се слага веднага след предпазителя на ~230V.Първият филтър прeдотвратява прoникването на високочестотни смущeния и тeхните хaрмоници в кoмпютъра, а втория-мрежовия на високочестотни смущения в зaхранващата мрежа.Уви в повечето "жълти" захранвания те отсъствaт.Понижени капацитетите на всички филтрови кондензатори и повечето от тях направо са си спестени.Нещата опират до франсето Фуко, който систематизирал хармоноците в наука.Определено си стар познат и е знайно, че плуваш по форумите.Шушни каква е виделокартата, захранването...знаеш ли, че ако имаш приятел, който да те прави щастлив, няма да изпитваш нужда да бягаш и да се криеш, ...животът е просто прекрасен? Слънцето ще изпълва косите ти и мечтите ти ще плуват в въздуха, и тогава вместо да плачеш, всичко по пътя ти ще се превръща в рози.Shak, спасен си от излакутената ми клавиатура Maxxtro иначе не бих спрял този порив на осенилата ме муза.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 17, 2006 Report Share Публикувано Октомври 17, 2006 Браво!Много поетично и възвишено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Октомври 18, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 18, 2006 (Редактиран) Шушни каква е виделокартата, захранването...знаеш ли, че ако имаш приятел, който да те прави щастлив, няма да изпитваш нужда да бягаш и да се криеш, ...животът е просто прекрасен? Слънцето ще изпълва косите ти и мечтите ти ще плуват в въздуха, и тогава вместо да плачеш, всичко по пътя ти ще се превръща в рози.Shak, спасен си от излакутената ми клавиатура Maxxtro иначе не бих спрял този порив на осенилата ме муза.Поздравитова определено не го разбрах ... ако искаш уточни се нито бягам, нито се крия... обърка ме тотално. По-късно ще добавя параметрите на Картата понеже сега има час а за захранването просто няма как да ти кажа понеже компа се води в "гаранция" и е с лепенки... дори и да гръмне в , което не се съмнявам (един от кондензаторите вече е на път) аз ще съм виновен... До скоро Поздрави Едит: Картата е : GeForce 5500 Редактиран Октомври 18, 2006 от Shak Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 19, 2006 Report Share Публикувано Октомври 19, 2006 Не спомена дали си разровил из настройките на видеокартата. Можеш да пуснеш няколко скрийншота, за да видим какво си настроил и какво може да се настрои по отношение на допълнително включения монитор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dude Публикувано Октомври 19, 2006 Report Share Публикувано Октомври 19, 2006 ха ха ха .... Верно си е голям купон си си "плуваш" из форума ...... Някак си се сблъскваш с различни похвати при писане на мнение, но това на Profruit ме разби ..... ха ха ха ... Браво хареса ми.Та сега по темата: - Може би трябва да си поиграеш с настройката на честотата на клонирания / в случая плазмен ТV / от настройките на видео картата ти или пък в резолюцията е проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Октомври 19, 2006 Report Share Публикувано Октомври 19, 2006 Фундаменталният въпрос, който те измъчва е продиктувал изригването на тази тема.Нали Shak?Представи си свят, в който за да оцелееш, очите винаги трябва да държиш събудени и синът на смъртта чертае кръг около теб.Избираш да дишаш или се предаваш, и ако е първото, дори с цената на бой си връщаш слона.Bпуснеш ли се в опасно приключение, помни-ловецът също може да бъде ловуван.Ho Shak...изюмяваш ме...след толкова разменени ИС (интимни съобщения) от подводния свят.Животът ми в страна имаща граница с нефтените герои не е причина да тe забравя.То е повод да напомня за скромната ми душа подчиняваща тялото да напише тези редове, като в допълнение си позволи да направи превод.Подвластен на битието ми се налага да работя, като чукам на ж.п. гарата.С чук в ръце проверявам гумите на вагоните.Избиването на нова трицилиндрова кола и малка спретната къщурка ме заставя след работа да надена кожени гащи и в ролята на жигуло да опъвам дърти кожи.Това е отговор за отсъствието ми от темата.Детски сълзи на умиление набъбнаха в сините ми очи, когато видях безкористни отговори дали развой на твоя въпрос, защото аз съм песъчинка зачената от светлина родена в страната на мъртвите пясъци.Респект на всеки приел образа на Тимур.Просто молодцы.В леглото вместо да изпитвам наслада от допира о тялото на нежната половинка, аз крещя в просъница: GeForce 5500, Bill Gates, Conroe E6600, Правец 8D, plazma TV.Септември 1987 е знаменателна за родения на 26 май 1962г в Ливърпул Колин Върнкамб.Събитието, което го изтрелва на върха на славата е неговия дебютен албум "Прекрасен живот" издаден първо на грамофонна плоча-винил, а през 1991 на CD-диск.Песента, която преведох за вас успява да заеме трето място в английския чарт.Само по себе си това е повече от музика за душата, това е мехлем.Песента се превръща в класически хит за стила.Комерсиалните Ace of Base я ремиксират и включват в свой албум.По-скоро красивата, отколкото известна Лара Фабиан дръзва на същия ход и в смел проект през 2004 година издава едноименен албум.Да си призная, в стил нейна оригиналност освен подчертания френски акцент тя бе разместила коплетите, за да бъде различен от оригинала, което ме заблуди успешно.Следващите редове ще ви подействат като перо по гладката ви кожа...доверете се на моя усет. Прекрасен живот За видя, ето ме отново аз излизамСлънцето изпълва моите косии въздухът изпълва се с мечти Чайките в небето са и в очите сини моиТи знаеш това е несправедливоМагията навсякъде я има Погледни ме аз пред теб съмОтново несравнимКъм слънцето поглед вперил Няма нужда да бягаш и да се криешПрекрасен е, прекрасен е животътНяма нужда да се криеш, за да плачешПрекрасен е, прекрасен е животът Слънцето в очите твои еИ в твоите коси е топлинатаИзглежда ти ме мразишЗащото ти си там А аз само от приятел имам нуждаО, как имам нуждаДа ме направи той щастливНе издържам тази несправедливост Погледни ме пред теб съмОтново несравнимКъм слънцето поглед вперил А аз само от приятел има нуждаО, как имам нуждаДа ме направи той щастливДа не бъда аз самЕто погледни ме тук съмКъм слънцето поглед вперил. Песента е снета от грамофонна плоча.За да я чуете на домашния комп в система Windows е нужен WinAmp PlugIn_mpc (in_mpc.dll), който просто добавяте в папка C:\Program Files\Winamp\Plugins. Нека съвестта ви остане чиста, в противен ще поема отговорност, като бъда прикован на кръста.Направи ми вуду магия ако искаш Shak, но комбинацията шибано захранване+5500 е по-шибано от шибаните холивудски текстове за шибани негри. Посветено за посветени с много любов Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост