Eliq Публикувано Октомври 9, 2006 Report Share Публикувано Октомври 9, 2006 Имам един въпрос за eTrust Pest Patrol. Сега си я свалих и сканирах с нея - наистина е добра НО ми откри ето това - File: C:\documents and settings\All users\Application Data\Kaspersky Lab\ AVP6\PdmHist\a54.9CA1008201C6EBBD.history\0000011.bak - другия е същия но завършва на 12.bac - С Касперски Интернет Секюрити 6.0.0.303 съм. Възможно ли е в самия Касперски да е влезнал спай. Моля който знае нека ми отговори да трия ли тези файлове които са на Касперски? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Октомври 9, 2006 Report Share Публикувано Октомври 9, 2006 Аз ползвам програмката eTrust Pest Patrol oтдавна, полезна е. Но понякога дава не съвсем точни резултати. Например намира спай, но не може да го трие, с кукитата не работи много добре. Опитай да си ъпдейтнеш програмата, може да е била фалшива тревога. Иначе е много добра програмка, бързо и добре сканира. Аз я използвам в комплект с други подобни, но по-различни програми. Има донякъде уникални спосби за откриване и премахване на някои вредители, които другите пропускат... Не мисля, че може да се притесняваш особено. Но сканирай и с нещо друго, например AdAware или а-squared free. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dragozow Публикувано Октомври 9, 2006 Report Share Публикувано Октомври 9, 2006 Често срещано явление при програмите за сирурност е едната да намира нещо опасно в другата,конкуренция какво да правиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Eliq Публикувано Октомври 9, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 9, 2006 AdAware неоткрива нищо а имам инсталирана програмата NetVizor на Spytech. Pest Patrul я откри и я изчисти. Но все още неразбирам защо ми открива спай в Касперски Сега ще дръпна и ще сканирам с а-squared. Наистина може да е фалшива тревога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Октомври 9, 2006 Report Share Публикувано Октомври 9, 2006 (Редактиран) Забравих, може ли програмата да изтрие този *.bak или *.bac на Касперски? Aко не може, остави. Според мен е фалшива тревога, не ми е за пръв път с тази програма. Добавям: с Quarantine All Pests се трие. Редактиран Октомври 9, 2006 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Eliq Публикувано Октомври 9, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 9, 2006 Забравих, може ли програмата да изтрие този *.bak или *.bac на Касперски? Aко не може, остави. Според мен е фалшива тревога, не ми е за пръв път с тази програма. Добавям: с Quarantine All Pests се трие. Не пробвах да го изтрия, но току що сканирах с a-squared и тя не ми откри нищо свързано с Касперски - откри още един файл на NetVizor, 8 бисквити и някакъв скрит процес. Благодаря за помоща - явно е било фалшива тревога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост