Ivan_sz Публикувано Октомври 2, 2006 Report Share Публикувано Октомври 2, 2006 Имам инсталиран NOD32 , но не мога да го премахна!От kонтрол панела като дам "remove program " ми иска парола.Най лесния начин е "Format c:/"Има ли някакъв друг начин?..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Октомври 2, 2006 Report Share Публикувано Октомври 2, 2006 При инсталирането на програмата си задал основна парола (master password). При деинсталирането програмата ти я иска, защото си задал настройките й и деинсталацията да са защитени с парола. Трябва само да я въведеш и си готов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 2, 2006 Report Share Публикувано Октомври 2, 2006 Ако не се сещаш паролата и не ползваш легална версия на NOD32, ти остава само формат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ivan_sz Публикувано Октомври 4, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 4, 2006 Ако изтрия NOD32 от директорията от С:/ ще се махне ли все едно е махнат от контрол панел? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yasya2 Публикувано Октомври 4, 2006 Report Share Публикувано Октомври 4, 2006 влез под safe mode и тогава изтрий всичко в С което има нещо общо с nod32 program files , C:\Documents and Settings\ твоето име \Application Data рестатпосле почисти регистрите и трябва системата да работи почити както преди успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ivan_sz Публикувано Октомври 4, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 4, 2006 На компютъра си имам Win98 & Win XP.Ако изтрия директорията на NOD32 от C:\Program Files ще го деинсталирам ли или при инсталацията качва файлове и в други директории?От Control Panel като му дам remove ми иска парола! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yasya2 Публикувано Октомври 4, 2006 Report Share Публикувано Октомври 4, 2006 под коя ОС си инсталирал нод32 ? .. т.е. под коя се мъчеш да го махнеш ? под 98 не си прави повече папки освен основната .. където си го инсталирал ... за ХР погледни и в C:\Documents and Settings\ твоето име \Application Data (папката може да е скрита) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ivan_sz Публикувано Октомври 4, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 4, 2006 Инсталирал съм го под WIN XP , но предполагам че мога да го изтрия под WIN 98(98 ми вижда WIN XP на диска)WIN XP D:/WIN 98 C:/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yasya2 Публикувано Октомври 4, 2006 Report Share Публикувано Октомври 4, 2006 така е даже по лесно и ще си сигурен че никои процес от хр-то няма да го спре ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kristinaalkovska Публикувано Април 2, 2011 Report Share Публикувано Април 2, 2011 Моля за помощ! Брат ми е сложил тази антивирусна и сега не мога да се отърва от нея .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 2, 2011 Report Share Публикувано Април 2, 2011 Мисля че тук липсват някои файлове.Защо не се опиташ да я инсталираш в същата директория и след това се опитай да я деинсталираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kristinaalkovska Публикувано Април 2, 2011 Report Share Публикувано Април 2, 2011 Не ми дава да я инсталирам понеже имало стара версия... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Април 2, 2011 Report Share Публикувано Април 2, 2011 Не ми дава да я инсталирам понеже имало стара версия... Клик Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kristinaalkovska Публикувано Април 2, 2011 Report Share Публикувано Април 2, 2011 Благодаря ти, crazyfrog. Успях Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост