Shak Публикувано Октомври 2, 2006 Report Share Публикувано Октомври 2, 2006 Имам едно питане, а именно, инсталирах си Windows XP , но исках да изглежда , като Vista, до тук нищо особено, проблема дойде когато му сложих Vista Transformation Pack 5.0.1 след тази груба грешка от моя страна всеки път при стартиране на компютъра излиза прозорец който иска да се натисне бутон от клавиатурата за да обнови файловете (адски досадно). Опитах всичко - деинсталация на Vista Transformation Pack 5.0.1 и на Glass 2K - безуспешно , продължава да излиза този прозорец и да ме кара да ребилдне файловете. Моля ако някой от вас знае начин за махането му нека сподели, предварително благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Октомври 2, 2006 Report Share Публикувано Октомври 2, 2006 Първо ако може да направиш един хор кът на прозорчето което ти излиза.Второ пробвай под Save Mode да премахнеш програмата.И трето ако искаш сложи друга програма която превръщa windows в vista.Ето една подобра.Vista Icons Pack v3 (32 MB). Други за сега от дадената информация не ми идва на ум. Успех и пиши какво е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Октомври 3, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 3, 2006 (Редактиран) http://pics.softvisia.com/design/pics/2027/newpicturewx5.png Не се получи, вече се изнервям и ще взема да му пусна гоуста...Тая гадория е влязла в cmd.exe. C:\WINDOWS\System32\cmd.exe това е надписа на прозореца. Под сейф мод не отчита остатъци от нея нито други подобни, инсталирах новия Vista Icons Pack v3 (32 MB), но нищо Редактиран Ноември 7, 2006 от mireto Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Октомври 3, 2006 Report Share Публикувано Октомври 3, 2006 Провери в Start-> All Programs-> Startup дали имаш файл postcon.bat; ако имаш - изтрий го оттам и си готов. Ако няма такъв файл, ще го мислим пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Октомври 3, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 3, 2006 Огромно Благодаря, това беше проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост