slavi_1977 Публикувано Септември 28, 2006 Report Share Публикувано Септември 28, 2006 Защо като отворя зелената стрелка эа да оправя суб в прозореца ми е изписан с ероглифи :bye1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 28, 2006 Report Share Публикувано Септември 28, 2006 Може ли да дадеш малко повече информация. Опитах се да разгадая думата, която си написал след заглавието на темата и ми прилича на WinAvi, но определено темата ти е много неясна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Септември 28, 2006 Report Share Публикувано Септември 28, 2006 Защо като отворя зелената стрелка эа да оправя суб в прозореца ми е изписан с ероглифи :bye1:Привет и от мен!Зелената стрелка предполагам е Vobsub.Ако имаш предвид, че субтитрите са ти на йероглифи и ти искаш да ги оправиш със зелената стрелка- направи настройката на Vobsub на cyrillic.Ако искаш да кажеш, че самият прозорец, който се отваря при натискането на зелената стрелка е на йероглифи- виж дали е само при тази програма или трябва да си оправиш кирилизацията на windows.И моля, дай повече инфо, за да не спамим, а да се опитаме да помогнем! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Октомври 2, 2006 Report Share Публикувано Октомври 2, 2006 Може би нямаш language package? Аз за това се сетих... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост