Jump to content

Въпрос за проблем с Firefox при качването на файлове

Препоръчан пост

Откакто се помня имам следния проблем с Firefox - когато качвам файл или картинка в някой сайт или във форума ми се появява следното съобщение:

http://pics.softvisia.com/design/pics/1979/picture032ig0.jpg

Като избера "Stop Script" нещата почти винаги се оправят, но се случва често нищо да не стане - т.е. файла да не бъде качен. Доста е дразнещо и не знам от какво се причинява и как да го махна, защото често ми се налага да качвам различни неща.

Надявам се някой да знае решението на този проблем или поне повече информация за него.

Сподели другаде

Убеден съм, че си се сетил да деинсталираш, да спреш компа и да го пуснеш отново, да почистиш регистрите, да спреш компа и да го пуснеш отново и да сложиш лисицата на чисто. Казвам да спреш компа и да го пуснеш отново, защото установих, че рестартът проваля идеята. Явно се помни някакви настройки. Затова аз винаги го спирам и тогава го пускам наново. Пробвай. Успех !
Сподели другаде

Аз направих нещо още по-добро - инсталирах Лисицата на чисто нов комп и пак имам същия проблем. Чудя се да не би да е от проксито, но не съм сигурен.
Сподели другаде

• 4 weeks later...
Мне, и при мен е същото от доста време и аз също се дразня максимално. Но това с преинсталацията въобще не ми се нрави, а и ми се струва, че няма да помогне.
Сподели другаде

и на мен ми излиза тази "грешка" но главно като ползвам флаш шаха на yahoo . Мн е дразнещо защото целия шах увисва и губя точки :( :)

"Грешката" се появява когато човека от среща играе бавно , сякаш се дължи на някакъв time out :(

Моето мнение е че проксито допринася на "грешката" .

Сподели другаде

С коя версия на лисицата сте?

Какви раширения имате?

Правили ли сте някакви по специални настроики на лисицата?

Само за сведение при мен това нещо го няма. И затова ще се опитам да разбера защо го няма и как може да се появи (ако се появи щe може и да се махне) :-8

Сподели другаде

Generated: Wed Oct 25 2006 14:49:05 GMT+0300 (FLE Daylight Time)

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1) Gecko/20061010 Firefox/2.0

Build ID: 2006101023

Enabled Extensions: [10]

* Bookmarks on line 0.0.4

* CuteMenus - Crystal SVG 1.6

* FlashGot 0.5.96.060910

* Gmail Notifier 0.5.6.5

* GooglePreview 2.0

* MR Tech Local Install 5.3.1.1

* myurlbar_a 2006.04.20

* NoScript 1.1.4.5

* Paste and Go 2 0.3.4.4

* Wizz RSS News Reader 2.1.6