vesodimov Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Поредната промоция на pCloud за безплатни 20 GB https://landing.pcloud.com/bg/european-cloud-storage?channelid=15840&label=EU2026&fbclid=IwY2xjawREN_hleHRuA2FlbQIxMABicmlkETAyOHR6bnREeDNnandzRHU4c3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHkRoX-yUdcRE50D8_AHRu27jvdj6hpGqkV90riPwKlvRgLv9a5url_YUL7va_aem_QOk1gKkrHzh1SgD95uSj4A 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Н. Севимов Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Имаш ли някакви наблюдения за услугата и какво ти е мнението ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 13 Author Report Share Публикувано Април 13 преди 14 часа, Н. Севимов написа: Имаш ли някакви наблюдения за услугата и какво ти е мнението ? Това е най-добрата облачна услуга в света ! Имам закупени 5 ТБ и там са ми най-ценните неща - семейните снимки. И архивите на служебните програми. 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Н. Севимов Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа Супер, този уикенд със сигурност ще го тествам и ще споделя мнение в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа Определено считам pCloud за най-добрата cloud услуга, поне от тези, които съм ползвал. Основните проблеми на всички подобни услуги са клиентите им за синхронизация. Липсва им гъвкавост. Докато ползвах подобни услуги преди време, исках да мога да контролирам детайлно как точно да се синхронизират данните в различните папки. Да речем: ако изтрия файл на локално ниво, да не се изтрива в облака, но ако добавя файл в локална папка, той да се качи в облака. Осъзнавам, че подобни индивидуални и фини правила не са нужни най-вероятно на сигурно 99% от потребителите, но на мен "всичко или нищо" подходът просто не ми вършеше достатъчно работа. Нищо против cloud услугите като цяло, просто софтуерната им част винаги ми се е струвала като малко или много "отбиване на номера". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост