Popeye Публикувано преди 19 часа Report Share Публикувано преди 19 часа Скоро преглеждах един дълъг списък на най-търсените прокси сървъри за 2026 година. Но за съжаление 99,9 % от тях са платени. Ценовата разлика е огромна (от 180$-1$ такса на месец). След щателно претърсване открих 3 (три) от тях че са БЕЗПЛАТНИ ! До сега не съм ползвал подобна екстра (и ми е интересно да изпробвам някоя от тях), защото имам програми които в НАСТРОЙКИТЕ си имат подобна опция: Proxynet Wproxy.net ProxySite.com Мога ли да ползвам някой от тях и как е възможно да стане това . . . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано преди 10 часа Report Share Публикувано преди 10 часа Доколкото виждам, това са уеб-базирани проксита, т.е. можеш да си заредиш ръчно конкретна страница, но не можеш да ги използваш глобално за цялата система. Може и да бъркам, но така ми се струва. Ако ти трябва нещо за цялата система, според мен ще е далеч по-удобно да използваш някакъв VPN. Има достатъчно безплатни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост