barbuncela Публикувано Петък в 08:50 Report Share Публикувано Петък в 08:50 Здравейте! И пак сме си същите! Преди се случи с лаптопа ми с Windows 10. Пуснах настолния компютър - никакъв проблем. Сайта си работи! От руски сайт (естествено), ме посъветваха да изтрия папката Google на адрес AppData\Local\Google Нов старт на chrome, нови настройки и стана! Върви на пушка! Да ама сега се случи и с телефона отново. Стария го изхвърлих за това... Инсталирах Опера на телефона, не иска, същия надпис. Блокирах chrome (не мога да я деинсталирам, иначе...хмм) Сайта тръгна с Опера. Явно се повтаря същата история с Chrome както се случи с лаптопа. Чистих всичко достъпно от настройките на crome...не става. Е да ама тук не знам къде е тая папка, и изобщо имали я? Някакви идеи? Благодаря! п.п. Дали обясних ясно??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано преди 15 часа Report Share Публикувано преди 15 часа Знам много малко за Android, защото телефоните са ми много неубодни като цяло и ги ползвам почти екслузивно като телефони, но ако не се лъжа, би трябвало да е в /data/data/com.android.chrome/, но дори и да е там, силно се съмнявам да можеш да я манипулираш ръчно, защото по всяка вероятност ще е защитена. Ще е по-добре някой по-запознат с Android да се изкаже по въпроса. Ако с Opera обаче работи сайтът, просто ползвай въпросния браузър. Или не съм разбрал правилно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано преди 14 часа Author Report Share Публикувано преди 14 часа преди 50 минути, Night_Raven написа: Ако с Opera обаче работи сайтът, просто ползвай въпросния браузър. Или не съм разбрал правилно? Правилно си разбрал! Това и правя, често ползвам нета през телефона, но ми е интересно просто! Няма да пипам естествено, че може да го пратя в сервиза. Ама ако някой знае точно, и даде точни инструкции...може и да опитам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост