Jump to content

Проблем с chrome на SAMSUNG GALAXY A16

Препоръчан пост

Здравейте! И пак сме си същите!

viber__2025-02-14_09-47-07-623.jpg.17a137b8722135fc8fed69230111074c.jpg

Преди се случи с лаптопа ми с Windows 10.  Пуснах настолния компютър - никакъв проблем. Сайта си работи! От руски сайт (естествено), ме посъветваха да изтрия папката Google на адрес

AppData\Local\Google  Нов старт на chrome, нови настройки и стана! Върви на пушка! 

Да ама сега се случи и с телефона отново. Стария го изхвърлих за това... Инсталирах Опера на телефона, не иска, същия надпис. Блокирах chrome (не мога да я деинсталирам, иначе...хмм) Сайта тръгна с Опера. Явно се повтаря същата история с Chrome както се случи с лаптопа. Чистих всичко достъпно от настройките на crome...не става. Е да ама тук не знам къде е тая папка, и изобщо имали я?  Някакви идеи?

Благодаря! 

п.п. Дали обясних ясно???

Сподели другаде

Знам много малко за Android, защото телефоните са ми много неубодни като цяло и ги ползвам почти екслузивно като телефони, но ако не се лъжа, би трябвало да е в /data/data/com.android.chrome/, но дори и да е там, силно се съмнявам да можеш да я манипулираш ръчно, защото по всяка вероятност ще е защитена.

Ще е по-добре някой по-запознат с Android да се изкаже по въпроса.

Ако с Opera обаче работи сайтът, просто ползвай въпросния браузър. Или не съм разбрал правилно?

Сподели другаде

преди 50 минути, Night_Raven написа:

Ако с Opera обаче работи сайтът, просто ползвай въпросния браузър. Или не съм разбрал правилно?

Правилно си разбрал!  Това и правя, често ползвам нета през телефона, но ми е интересно просто! Няма да пипам естествено, че може да го пратя в сервиза. Ама ако някой знае точно, и даде точни инструкции...може и да опитам!

Сподели другаде