barbuncela Публикувано Събота в 09:51 Report Share Публикувано Събота в 09:51 Здравейте! Наложи ми се да преинсталирам системата и естествено греда! С втория диск на компютъра. При всяко влизане ми обяснява че нямам достъп, натисни за да продължиш И така с всяка папка в диска, а те са много, и при всяко влизане. Тази удивителна я имаше и на диск С със старата операционна система, но нямаше проблем. Опитах се да изключа тая гадост, обаче в контролния панел намирам само това А навсякъде ми обясняват Отворете Контролен панел. Щракнете върху Система и сигурност. Щракнете върху BitLocker Drive Encryption. Изберете устройството, за което искате да деактивирате шифроването на BitLocker. Щракнете върху опцията Изключване на BitLocker. Аз система и сигурност нямам. Имам система! После И това ми връща тази От services я изключих също, но не помага. И това изключих Е не става! Чака активация диска. И на всяко пускане на компа "Достъпа отказан. Натисни за да продължиш" И тогава отваря Как по дяволите да махна тая гадост? Имам много връзки на десктопа от тоя диск и не може всеки път да отварям всяка папка...Или не зная какво да натисна... И изобщо как се е включила тая гадост? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Събота в 14:49 Report Share Публикувано Събота в 14:49 Опитай да изпълниш следната команда от команден прозорец с администраторски привилегии: manage-bde d: -off Ако не проработи, опитай да включиш BitLocker за устройството и премини през съветника, като си запази ключа някъде, където ти е удобно. Рестартирай (за всеки случай) и опитай да го изключиш отново по същия начин, по-който вече си се опитвала. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано преди 15 часа Author Report Share Публикувано преди 15 часа преди 17 часа, Night_Raven написа: Опитай да изпълниш следната команда от команден прозорец с администраторски привилегии: manage-bde d: -off Ако не проработи, опитай да включиш BitLocker за устройството и премини през съветника, като си запази ключа някъде, където ти е удобно. Рестартирай (за всеки случай) и опитай да го изключиш отново по същия начин, по-който вече си се опитвала. Нищо не стана естествено. Форматирах диска и си заредих имиджа. Още една обица на ухото. След инсталация блок на апдейти , телеметрия и сега и на битлокера. Аман от "подобренията" на Microsoft! Благодаря ти! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост