Vodolej_7 Публикувано Петък в 17:03 Report Share Публикувано Петък в 17:03 Здравейте! Извинявам се предварително,защото не съм сигурен дали темата е за този раздел! Бих искал да разбера каква е разликата между обикновената ефирна антена,която струва 7,80 лв. : https://pacostar.eu/dvb-t-tzifrova-efirna-antena-s-magnit-ap8212.html и тази която струва 48 лв. : https://pacostar.eu/dda0804-aktivna-efirna-antena.html Заслужава ли си да се закупи по скъпата ефирна антена,или не? Kачеството на каналите по - добро ли ще е откъм картина ,или не? Благодаря предварително на включилите се в темата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано преди 10 часа Author Report Share Публикувано преди 10 часа Не отговаряйте! Явно е.че само някои хора са привилегировани,други не! Изтрийте темата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа Напомням някои неща... 1. Това е форум. Всеки потребител го посещава в свободното си време. Никой не е задължен да отговаря на когото и да било. Това, че си задал въпрос, не значи, че автоматично получаваш някакви права над времето и/или познанията на други потребители. 2. Форумът не е голям и активните потребители са малко, така че е напълно нормално средното време за отговор да е доста по-голямо от други форуми. 3. Не всеки потребител има познания във всяка една област. 4. Форумът е с ИТ/компютърна насоченост и дори има най-вече софтуерна специализация, така че шансът някой потребител да може да отговори на въпрос от различна сфера, намалява още. 5. Когато се държиш като разглезено дете, потенциално отблъскваш потребители, които биха могли да ти помогнат в други/бъдещи ситуации. За протокола: видях темата, но не съм писал, защото няма познания в областта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано преди 3 часа Author Report Share Публикувано преди 3 часа преди 2 часа, Night_Raven написа: Напомням някои неща... 1. Това е форум. Всеки потребител го посещава в свободното си време. Никой не е задължен да отговаря на когото и да било. Това, че си задал въпрос, не значи, че автоматично получаваш някакви права над времето и/или познанията на други потребители. 2. Форумът не е голям и активните потребители са малко, така че е напълно нормално средното време за отговор да е доста по-голямо от други форуми. 3. Не всеки потребител има познания във всяка една област. 4. Форумът е с ИТ/компютърна насоченост и дори има най-вече софтуерна специализация, така че шансът някой потребител да може да отговори на въпрос от различна сфера, намалява още. 5. Когато се държиш като разглезено дете, потенциално отблъскваш потребители, които биха могли да ти помогнат в други/бъдещи ситуации. За протокола: видях темата, но не съм писал, защото няма познания в областта. Не съм съгласен с точка 4 и точка 5! т.4. - Във форума има и такива теми като моите! т.5. - Това не е така както го казваш!По същата логика на разсъждение и аз мога да бъда отблъснат след като няма обратна връзка! Моето наблюдение е,че когато има хора с някое друго "нещо" между краката и веднага им се обръща внимание,независимо от темата,макар и да са малко наглед потребителите! За протокола : Не споря ,просто казвам какво ми е мнението! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 5 минути, Vodolej_7 написа: т.4. - Във форума има и такива теми като моите! Не съм сигурен какво искаш да кажеш. Да, във форума има теми, които засягат проблеми, които са малко или много извън ИТ сферата. Никой не е казал, че нямаш право да си пуснеш тема, която не е с ИТ/компютърна насоченост, а че понеже форумът е по-специализиран, е по-вероятно да няма потребител, който да може да помогне. преди 7 минути, Vodolej_7 написа: т.5. - Това не е така както го казваш!По същата логика на разсъждение и аз мога да бъда отблъснат след като няма обратна връзка! Технически си прав, но явно продължаваш да не разбираш същината на проблема: никой във форума не ти е длъжен! Това, че имаш профил и си публикувал тема, по никакъв начин не значи, че който и да било друг потребител трябва на момента да се втурне да ти помага, за да не се стигне дотам да ти бъдат наранени чувствата и да се почувстваш обиден. преди 9 минути, Vodolej_7 написа: Моето наблюдение е,че когато има хора с някое друго "нещо" между краката и веднага им се обръща внимание,независимо от темата,макар и да са малко наглед потребителите! Не знам кого имаш предвид, но лично аз не подбирам потребителите, на които се опитвам да помогна, на базата на пол, възраст или някакви други подобни фактори. Нямам намерение да се опитвам да те убеждавам в това. Ако всичките мои изписани коментари през годините не са достатъчно красноречиво доказателство за това, не знам какво друго може да е. Ако си имал предвид други потребители, не мога да говоря от тяхно име. Виж, тон и отношение са съвсем отделни неща, така че твоите в момента определено ме карат да имам едно наум занапред, ако попадна на твоя тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано преди 2 часа Author Report Share Публикувано преди 2 часа преди 21 минути, Night_Raven написа: Не знам кого имаш предвид, но лично аз не подбирам потребителите, на които се опитвам да помогна, на базата на пол, възраст или някакви други подобни фактори. Нямам намерение да се опитвам да те убеждавам в това. Ако всичките мои изписани коментари през годините не са достатъчно красноречиво доказателство за това, не знам какво друго може да е. Ако си имал предвид други потребители, не мога да говоря от тяхно име. Виж, тон и отношение са съвсем отделни неща, така че твоите в момента определено ме карат да имам едно наум занапред, ако попадна на твоя тема. Имах предвид женския пол! Не се притеснявайте занапред и аз ще имам едно наум дали изобщо да пускам темички,или не! Така че ще имате една отговорност по - малко! Лека вечер! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост