Evda Публикувано Април 7 Author Report Share Публикувано Април 7 преди 15 минути, Night_Raven написа: Е, значи безжичния адаптер не е PCIe, а е USB? Ами всъщност аз затова дадох линк да се погледне че ползва PCIe и USB може би за захранване на блуутут не съм сигурна. Поне така си мисля, не ми е много ясно, но така е описано във характеристиките. Четеца за карти е във хъба винаги там си е бил но съм опитвала и без хъба и директно в хедъра няма промяна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Малко не ми се чете назад. Можеш да опиташ следните варианти (които не се опитвала вече): - да разкачиш хъба от USB хедъра на дънната платка (т.е. хъбът, четецът на карти и предните USB портове да не са свързани изобщо) и да монтираш само безжичната мрежова карта, без да ѝ свързваш USB кабел; - ако горното работи, можеш да свържеш и USB кабела ѝ; - ако и тогава работи, можеш да оставиш кабела ѝ свързан и да свържеш хъба, но без да свързваш нито четеца за карти, нито предните USB портове. Идеята да се разбере дали проблемът се дължи само на безжичната карта или се дължи на комбинация между въпросната безжична карта с нещо друго. Зануляването на настройките на BIOS/UEFI винаги е опция. Не знам какво точно те притеснява в случая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост