barbuncela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Здравейте. Аз защо ненавиждам актуализациите! На кратко. Samsung Galaxy a02s след актуализация дето не мога да я спра ето резултата.... Преинсталирах Хромата-нищо! И сега? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Понеделник в 07:30 Author Report Share Публикувано Понеделник в 07:30 Оправих се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Понеделник в 21:41 Report Share Публикувано Понеделник в 21:41 Да беше споделила и как... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Вторник в 06:06 Author Report Share Публикувано Вторник в 06:06 преди 8 часа, ExaFlop написа: Да беше споделила и как... От специалното меню Wipe data / factory reset 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Сряда в 05:29 Report Share Публикувано Сряда в 05:29 А резервно копие имаш ли за възстановяване? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Сряда в 06:43 Author Report Share Публикувано Сряда в 06:43 преди 1 час, ExaFlop написа: А резервно копие имаш ли за възстановяване? Не. Нямам идея как се прави! Разкажи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Сряда в 12:34 Report Share Публикувано Сряда в 12:34 https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS10002780/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Сряда в 14:35 Author Report Share Публикувано Сряда в 14:35 преди 2 часа, ExaFlop написа: Благодаря. Ама няма да стане...нямам такъв диск или кабел, или знам ли какво. Английски грам не разбирам. Опитах със старата кутия ама не стана...Не я намира...освен кабела да не е пълноценен , само за зареждане! Щото струва само 5 лева...Случи ми се. По едно време си купувах всеки месец кабел за зареждане защото се късаше. Видях нещо в нета и се отървах. Ама е от 5 лв....сигурно трябва от 15 ако изобщо стане... Това сътворих но не стана. Ако изобщо това в клипа черното Samsung е външна кутия. Ако не е нещо специално за телефона....Пак казвам английски не знам и не искам да знам даже! Това е старата кутия...Оказа се че тези за 5 лева имат само 5v захранване. Ако го пъхнеш в компа не вижда телефона, само зарежда. Трябва от 15 лева. А новата е с това кривото, нямам такъв кабел с това кривото и микро USB за да се включи в телефона. Успях да направя нещо и го записа на SD картата... Но ме накара да изтегля Smart Switch. И почна историята. Опитах да възстановя...да видя как става...хайде иска акаунт в Samsung. Пиша емайла - грешно IP? Какво иска да каже? Пиша си телефона пак грешно. Опитах с друга поща в Яхо, взе че зацепи, но почнаха условия! От къде си, каква си. На колко си години, име. Само лична карта не ми поиска. Трябвало двойно потвърждение на емайла...........................А нема нужда! Изтрих всичко. Страшно се ядосах, и си направих кафе! Добре че днес не съм на работа.... Изобщо нищо не свърших или не разбирам....хм....тоя английски...Татко беше италианец , не инглезе! Пу... Благодаря ти за всичко! В края на края тия по сервизите и те хляб ядът . А и телефона е вече на 6 години... Чао! Вероятно до следващата ми глупост! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Сряда в 20:39 Report Share Публикувано Сряда в 20:39 Трябва ти OTG адаптер https://smartshop.bg/produkt/otg-adapter-xmart-usb-a-kym-usb-type-c/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано преди 22 часа Author Report Share Публикувано преди 22 часа преди 16 часа, ExaFlop написа: Трябва ти OTG адаптер https://smartshop.bg/produkt/otg-adapter-xmart-usb-a-kym-usb-type-c/ Поръчах го! Да видим какви ще ги свърша като дойде. То какво се спасява с тоя backup? Само твойте ли работи или и операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано преди 18 часа Report Share Публикувано преди 18 часа Каквото укажеш. ОС няма сми да се архивира... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост