barbuncela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Здравейте. Аз защо ненавиждам актуализациите! На кратко. Samsung Galaxy a02s след актуализация дето не мога да я спра ето резултата.... Преинсталирах Хромата-нищо! И сега? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 Оправих се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Да беше споделила и как... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 On 2/17/2025 at 9:41 PM, ExaFlop написа: Да беше споделила и как... Expand От специалното меню Wipe data / factory reset 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 А резервно копие имаш ли за възстановяване? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 On 2/19/2025 at 5:29 AM, ExaFlop написа: А резервно копие имаш ли за възстановяване? Expand Не. Нямам идея как се прави! Разкажи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS10002780/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 On 2/19/2025 at 12:34 PM, ExaFlop написа: Expand Благодаря. Ама няма да стане...нямам такъв диск или кабел, или знам ли какво. Английски грам не разбирам. Опитах със старата кутия ама не стана...Не я намира...освен кабела да не е пълноценен , само за зареждане! Щото струва само 5 лева...Случи ми се. По едно време си купувах всеки месец кабел за зареждане защото се късаше. Видях нещо в нета и се отървах. Ама е от 5 лв....сигурно трябва от 15 ако изобщо стане... Това сътворих но не стана. Ако изобщо това в клипа черното Samsung е външна кутия. Ако не е нещо специално за телефона....Пак казвам английски не знам и не искам да знам даже! Това е старата кутия...Оказа се че тези за 5 лева имат само 5v захранване. Ако го пъхнеш в компа не вижда телефона, само зарежда. Трябва от 15 лева. А новата е с това кривото, нямам такъв кабел с това кривото и микро USB за да се включи в телефона. Успях да направя нещо и го записа на SD картата... Но ме накара да изтегля Smart Switch. И почна историята. Опитах да възстановя...да видя как става...хайде иска акаунт в Samsung. Пиша емайла - грешно IP? Какво иска да каже? Пиша си телефона пак грешно. Опитах с друга поща в Яхо, взе че зацепи, но почнаха условия! От къде си, каква си. На колко си години, име. Само лична карта не ми поиска. Трябвало двойно потвърждение на емайла...........................А нема нужда! Изтрих всичко. Страшно се ядосах, и си направих кафе! Добре че днес не съм на работа.... Изобщо нищо не свърших или не разбирам....хм....тоя английски...Татко беше италианец , не инглезе! Пу... Благодаря ти за всичко! В края на края тия по сервизите и те хляб ядът . А и телефона е вече на 6 години... Чао! Вероятно до следващата ми глупост! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Трябва ти OTG адаптер https://smartshop.bg/produkt/otg-adapter-xmart-usb-a-kym-usb-type-c/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 On 2/19/2025 at 8:39 PM, ExaFlop написа: Трябва ти OTG адаптер https://smartshop.bg/produkt/otg-adapter-xmart-usb-a-kym-usb-type-c/ Expand Поръчах го! Да видим какви ще ги свърша като дойде. То какво се спасява с тоя backup? Само твойте ли работи или и операционната система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Каквото укажеш. ОС няма сми да се архивира... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 25 Author Report Share Публикувано Февруари 25 On 2/20/2025 at 4:45 PM, ExaFlop написа: Каквото укажеш. ОС няма сми да се архивира... Expand Явно са прекалено интелигентна за тая професия...Дойде адаптера вчера, пъхам го слагам флашка форматирана на FAT32 (знам че NTFS не му понася) ама пак иска формат...Явно моя не върви щото е уиндолски, а неговия андроидски... И почна 20%..................чакай си ако си нямаш работа...точно мислех да му дръпна флашката, извади съобщение че външната памет не е извадена безопасно и ще се рестаретира след 15 сек. ОК....Нищо не съм вадила, ама щом държиш...изгасна и остана така...Точно бях почнала да споменавам всичките му роднини от женски род, изгря! SAMSUNG......................и там си остана. Какво ли не натисках....нищо. Извадих картите сложих си ги на старата НОКИЯ...малко батерията и е стара ...ама 60лв. сега нямам. Занесох го на Юлиан...този дето ми оправя телефоните...Прегледа го и : "Хихихи! Прецакал се ...не знам си какво...135лв. Моля!? Хъхъхъ! Нема да стане! Нов ще си взема....И така...Такива ги свърших...Днес или утре ще има заплата , ти на коя фирма си фен? Самсунг или Нокия? Може и да предложиш нещо ама до 400 лева. Мерси на френски! п.п И без това ми се беше набил вече в очите! Мда. п.п.п Телефона бре човек! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 On 2/25/2025 at 10:19 AM, barbuncela написа: Явно са прекалено интелигентна за тая професия...Дойде адаптера вчера, пъхам го слагам флашка форматирана на FAT32 (знам че NTFS не му понася) ама пак иска формат...Явно моя не върви щото е уиндолски, а неговия андроидски... И почна 20%..................чакай си ако си нямаш работа...точно мислех да му дръпна флашката, извади съобщение че външната памет не е извадена безопасно и ще се рестаретира след 15 сек. ОК....Нищо не съм вадила, ама щом държиш...изгасна и остана така...Точно бях почнала да споменавам всичките му роднини от женски род, изгря! SAMSUNG......................и там си остана. Какво ли не натисках....нищо. Извадих картите сложих си ги на старата НОКИЯ...малко батерията и е стара ...ама 60лв. сега нямам. Занесох го на Юлиан...този дето ми оправя телефоните...Прегледа го и : "Хихихи! Прецакал се ...не знам си какво...135лв. Моля!? Хъхъхъ! Нема да стане! Нов ще си взема....И така...Такива ги свърших...Днес или утре ще има заплата , ти на коя фирма си фен? Самсунг или Нокия? Може и да предложиш нещо ама до 400 лева. Мерси на френски! п.п И без това ми се беше набил вече в очите! Мда. п.п.п Телефона бре човек! Expand Ето виж,една хубава Noki-йка на прилична цена: https://www.technopolis.bg/bg/Smartfoni-i-mobilni-telefoni/Smartfon-GSM--NOKIA-G22-PEACH/p/503537 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 28 Author Report Share Публикувано Февруари 28 On 2/27/2025 at 10:38 PM, Vodolej_7 написа: Expand Благодаря но вече си взех! https://www.technomarket.bg/telefoni/samsung-galaxy-a16-5g-128gb-ds-black-a166-09225040 Не мога без телефон, а и вайбера ми трябва служебно! 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост