Gamzar Публикувано Четвъртък в 16:59 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:59 Здравейте, Имам принтер HP Deskjet 2710e, но не мога да намеря подходящ драйвер за него в интернет. Всичко което откривам са големи софтуерни пакети с допълнителни програми, които не ми трябват – искам само самия драйвер без излишни добавки. Работя на Windows 7, знам, че е стара система, но за момента не мога да я надградя. Ако някой може да ми помогне с линк към драйвера или с програма, която търси и инсталира драйвери автоматично за всички устройства в компютъра ще съм много благодарен! Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Петък в 08:27 Report Share Публикувано Петък в 08:27 Драйвърът за принтера е тук. Кликаш „Installation Software and Full/Basic Driver-Supports print and scan functionality only (1)“ и си теглиш файлът за офлайн инсталация. Можеш изрично да посочиш Windows 7 като операционна система, но файлът е същият. След като го изтеглиш, го отваряш с архиватор по избор и си го разархивираш на удобно място. Има си папка Driver. Предполагам оттам нататък ще си намериш каквото е нужно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост