barbuncela Публикувано Четвъртък в 11:32 Report Share Публикувано Четвъртък в 11:32 Здравейте момчета! Пак съм аз, и съм бясна! Как може всички мъже около мене да са с две леви ръце! "Дай диска да си прехвърля калкулациите че отивам на комисия?" Взе диска слага го в кадито - адаптора, и ...до там. Ето какво го е направил: А на диска има един милион важни неща... Ще го очистя това IT дето е с 2 години трудов стаж и взима повече от мене.......👿 Как успя да го сътвори! Помощ момчета!!!! 😞 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Четвъртък в 13:35 Report Share Публикувано Четвъртък в 13:35 Чупи - купи... Какъв е въпросът? Закачай му SATA кабели и го източвай Махай и кадито да не почупи и друг диск. 3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Четвъртък в 14:14 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 14:14 преди 45 минути, ExaFlop написа: Закачай му SATA кабели и го източвай Какво искаш да кажеш? Такъв кабел не става, защото изпада. Точно. Искам да го източа ама как. Сложих го внимателно в моята кутия, от другата тема. Закачи, откачи, закачи откачи и излезе надпис "Моля не изключвайте USB диска. Това ще доведе до загуба на данни" явно без тази пластмаса дето е строшена накрайниците и на кабела и на кутията не правят хубав контакт не се задържат хубаво Помагайте хора? п.п. Кадито не е мое...на оня е..... Тръгвам си. После ще пиша! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Четвъртък в 16:39 Report Share Публикувано Четвъртък в 16:39 Явно не пазиш счупената част? Може би да намериш някой диск-донор, от който да си вземеш/отчупиш пластмасичката? За всеки случай изчакай да получиш по-хубави съвети. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Четвъртък в 17:13 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:13 преди 5 часа, barbuncela написа: Здравейте момчета! Пак съм аз, и съм бясна! Как може всички мъже около мене да са с две леви ръце! "Дай диска да си прехвърля калкулациите че отивам на комисия?" Взе диска слага го в кадито - адаптора, и ...до там. Ето какво го е направил: А на диска има един милион важни неща... Ще го очистя това IT дето е с 2 години трудов стаж и взима повече от мене.......👿 Как успя да го сътвори! Помощ момчета!!!! 😞 Като гледам нищо не ми идва на ум освен да прежалиш един SATA кабел който да запоиш към пиновете на хард диска и източваш информацията. Да ,не лесна задача ,но за друг метод не мога да се сетя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Четвъртък в 17:30 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 17:30 преди 11 минути, Деф написа: Като гледам нищо не ми идва на ум освен да прежалиш един SATA кабел който да запоиш към пиновете на хард диска и източваш информацията. Да ,не лесна задача ,но за друг метод не мога да се сетя. Мда...С тебе винаги мислим еднакво...А и не вярвам че се ползват всички пинове...Преди време ми падна един разглобен беше, без кутия....изхвърлих го. Да съм знаела да го запаза...Някъде по нета дали има схема на пиновете...?? 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Четвъртък в 17:39 Report Share Публикувано Четвъртък в 17:39 преди 8 минути, barbuncela написа: Мда...С тебе винаги мислим еднакво...А и не вярвам че се ползват всички пинове...Преди време ми падна един разглобен беше, без кутия....изхвърлих го. Да съм знаела да го запаза...Някъде по нета дали има схема на пиновете...?? Виж тази схема дали ще ти е от полза. 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Четвъртък в 17:53 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 17:53 преди 6 минути, Деф написа: Виж тази схема дали ще ти е от полза. Супер! Благодаря. 7 и 4 пин мисля да ги спестя, не вярвам да нямат връзка на платката... А и реших да извадя платката от кутията. На самата платка се пои по лесно от колкото на тия пластинки. Благодаря, мерси, тенкю грацие! Твоята помощ винаги ми е супер полезна! Събота ще го човъркам... Това естествено не значи че не приемам и други идеи! Благодаря на всички включили се! 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Четвъртък в 18:03 Report Share Публикувано Четвъртък в 18:03 преди 10 минути, barbuncela написа: Супер! Благодаря. 7 и 4 пин мисля да ги спестя, не вярвам да нямат връзка на платката... И аз така мисля ,но все пак провери ги с мултицета 7 и 4 дали са във верига с 1. 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Четвъртък в 18:10 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 18:10 преди 7 минути, Деф написа: И аз така мисля ,но все пак провери ги с мултицета 7 и 4 дали са във верига с 1. О,задължително! А и като извада платката то се вижда де! Та даже мисля дали да съкратя и 1...Не вярвам да не е свързан с масата на другия конектор... Ама като го отворя ще видя! 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Четвъртък в 18:27 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 18:27 преди 19 минути, Деф написа: Уф...Добре че е Samsung че ги има едни.... Samsung HItaci Че ако ти се падне такъв....мммм Късметлийка съм! Хихи! 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Четвъртък в 19:53 Report Share Публикувано Четвъртък в 19:53 https://www.aliexpress.com/item/1005004858793165.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Петък в 06:26 Report Share Публикувано Петък в 06:26 Здравейте! Не знам доколко това ще проработи,но явно при човека се получава! Другия вариант е това : Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Петък в 09:42 Author Report Share Публикувано Петък в 09:42 YES YES YES! Оправих се! Източих всичко! Сигурно ви е интересно как. Ами с това. Една стара кутия за дискове 2.5. леко вдигнах контактните пластинки нагоре, внимателно я напъхах и стана! Много много много благодаря на всички включили се с идеи! Чао и весел ден! 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Сани Публикувано Петък в 17:44 Report Share Публикувано Петък в 17:44 On 30.01.2025 г. at 1:32 PM, barbuncela написа: "Дай диска да си прехвърля калкулациите че отивам на комисия?" Хихи! Оня убавец ли за когото се сещам? Ако ще го душиш идвам да помагам...много мой човек е! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост