Night_Raven Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ако има само кабел, би следвало да свърши работа. 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 час, Night_Raven написа: Друг вариант е може би това. Пак ще трябва да осигуриш контакт за захранване, но поне ще е кутия. И е за 3,5" диск... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 24 Author Report Share Публикувано Януари 24 преди 56 минути, ExaFlop написа: И е за 3,5" диск... Е, ама става и 2,5...Аз всъщност имам такава кутия за 3.5 с адаптер за 12V Хехе! Това е супер. Изобщо не се сещах за нея. В нея ми стой диска от 2 тб. дето го купих! Ихааа! Щом се прибера ще опитам. Би трябвало да стане! 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 50 минути, barbuncela написа: Е, ама става и 2,5...Аз всъщност имам такава кутия за 3.5 с адаптер за 12V Хехе! Това е супер. Изобщо не се сещах за нея. В нея ми стой диска от 2 тб. дето го купих! Ихааа! Щом се прибера ще опитам. Би трябвало да стане! Добре,че се сети,иначе щеше да купуваш нов адаптор за харда! 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 8 часа, barbuncela написа: Е, ама става и 2,5... Да, SATA конекторите са еднакви за 2.5" и 3.5" устройства, просто 2.5" ще изглежда леко странно, защото е малко устройство, а кутията е голяма, но реално трябва да работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 преди 5 часа, Night_Raven написа: Да, SATA конекторите са еднакви за 2.5" и 3.5" устройства, просто 2.5" ще изглежда леко странно, защото е малко устройство, а кутията е голяма, но реално трябва да работи. Мда. Работи си на пушка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter22 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Да, 2.5 ще работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост