barca_b0y Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Здравейте! Ползвам Greenshot за снимки на екрана, но сега забелязах, че на практика е изоставен. Последната версия е от 2017г. Предполагам, че това няма да ме афектира, но все пак искам нещо, което да се поддържа. A и през 2017г. не е имало Windows 11, който ползвам. Всъщност нещата, на които свикнах, са zoom около мишката при снимане и интеграцията с Imgur. Последното доста ме разглези и си го търся. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Screenpresso има и двете функции, поне ако правилно тълкувам какво имаш предвид пред zoom около мишката. Програмата се разработва активно и я използвам вкъши както и в офиса заради отличните ѝ опции за анотация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Да, може би ще ми свърши работа. Малко повече кликове са от Greenshot, но мога да свикна. Не знам защо ми иска регистрация в Imgur. Greenshot никога не ми е искал. Оглеждам се и за още предложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Може да видиш също ShareX , Flameshot , Lightshot , Awesome Screenshot Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Пробвах всички споменати и някои неспоменати. Ами, не мога да намеря нещо, което да отговаря на удобството на Greenshot. След всяка снимка изскача меню, което ме пита какво да прави със снимката. Всеки път е нещо различно, но и всеки път ми отнема точно един клик. Пробвах я под Windows 11 и изглежда си работи. Буквално нямам забележки към този софтуер и бих предпочел да продължа да го ползвам. Единствено ме притесняват нещата, които се дискутират тук. Дали има реална пробойна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 8 часа, barca_b0y написа: Дали има реална пробойна? Дори и да има, това не е толкова масов софутер, че да има нужда да се притесняваш. Лично аз бих си ползвал софтуера, без да се замислям особено, ако наистина си свикнал с него и работи без забележки. 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 9 часа, barca_b0y написа: Пробвах всички споменати и някои неспоменати. Ами, не мога да намеря нещо, което да отговаря на удобството на Greenshot. След всяка снимка изскача меню, което ме пита какво да прави със снимката. Всеки път е нещо различно, но и всеки път ми отнема точно един клик. Пробвах я под Windows 11 и изглежда си работи. Буквално нямам забележки към този софтуер и бих предпочел да продължа да го ползвам. Единствено ме притесняват нещата, които се дискутират тук. Дали има реална пробойна? Както ти каза Night_Raven ,ако си свикнал с него и си работи нормално няма нужда от притесняния! Няма универсална програма и на "най - добрата" програма може да се намери пробойна,така че хич не го мисли! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост